Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvis du leie en personlig bil til en venn , Pays Who for tap hvis det er en ulykke ?

Hvis du er som folk flest , er det sannsynlig at du la andre folk leie eller låne din personlige kjøretøy på anledningen. Under normale omstendigheter , er dette ikke noe problem . Men hvis din venn får i en ulykke mens du kjører din bil, må du vite hvem som skal betale regningen. Dekning

Et forsikringsselskap dekker et kjøretøy , dens primære driveren og medlemmer av samme husstand. Hvis en venn av og til bruker bilen din , med din tillatelse, bør eventuelle uhell som oppstår dekkes av forsikringsselskapet . Som enhver ulykke krav , kan imidlertid din forsikring priser går opp .
Din venns Dekning
p Hvis din venn har sin egen forsikring , kan han ha en klausul i hans politikk som gir kompensasjon for en ulykke som oppstår når han kjører en leiebil . Avhengig av politikken til hver av de enkelte selskapene , kan hans leverandør plukke opp kategorien . Hvis han låner bilen, men dette sannsynligvis ikke vil gjelde .

Hensyn
p Hvis vennen din er å leie bilen i lange perioder av gangen , og har bli den primære føreren av bilen , varsle forsikringsselskapet om endringen. Hvis du ikke gjør det, kan det nekte dekning til bilen din hvis det er en ulykke , noe som indikerer at de har mottatt falske og ufullstendig informasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93980.html

Previous:
Next:

Accident Insurance