Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Brinkmann røyker Instruksjoner

Røyking mat er en fin måte å sette smak, og mat røykere gir deg de verktøyene som kreves for å begynne å røyke dine egne retter. Den Brinkmann Smoke 'N Grill er en slik enhet, og som navnet antyder, er det også fungerer som en grill. Det finnes mange flotte røkt mat oppskrifter på nettet, og etter at du har satt sammen røyker, vil du utvilsomt vil prøve noe ut av det. Hvis du lære de grunnleggende driften av Smoke 'N Grill, vil det åpne opp en ny verden for matlaging. Du trenger
Heavy-duty aluminiumsfolie
Vis mer Instruksjoner
Herding din røker
en

Legg en beskyttende overflate ned under Smoke 'N Grill til hensyn til eventuelle glør som faller ut etter de røyker er tent. Du kan bruke heavy-duty aluminiumsfolie brettet flere ganger hvis du ikke har noe annet å tjene som en aske vakt. Folien skal strekke seg forbi enhetens ben som en ekstra forholdsregel.
2

Fjern lokket fra Smoke 'N Grill og ta vannet pan og grill ut av de røyker kropp. Etter å ha tatt av lokket, vil risten bli dekker åpningen øverst i røkerens. Den pan i midten av de røyker kropp er vannet pan, plassert over kull pan nederst.
3

Coat det indre av Smoke 'N Grill med et tynt lag av olje. Den eneste delen som du ikke bør lett olje er kull pan. Ha dette klart som du strøk resten av interiøret i de røyker. Nye røykere må bli kurert for å befri enhet av eventuelle gjenværende lukt fra maling av produksjonsprosessen.
4

Plasser kull pan på stabile støtter. Du kan sjekke dette ved å åpne døren i Smoke 'N Grill kropp. Denne støtten vil holde glør senere, så det er viktig å sørge for at det er trygt.
5

Sett 8 til 10 pounds av kull til kull pan. Dekk den i tennvæske og la det trekke inn i noen minutter. Etter et par minutter, kan du tenner kull, men vær forsiktig når du gjør noe med ild.
6

Brenn i rundt 20 minutter, da glør bør bli mer lys grå og ashen i farger . Etter de første 20 minuttene av brenning, erstatte Smoke 'N Grill lokket til felle i røyken. Holde temperaturen på oppsettet rundt den "ideelle" markør på den øverste halvdelen av enheten.
Røyking
7

Ta av lokket, grill og vann pan fra Smoke 'N Grill.
8

Place 8 til 10 pounds av kull i kull pan. Dekk den med tennvæske, og deretter gi den et par minutter til så før du tenner det. Vent 20 minutter for kull for å slå litt grå.
9

Place vannet pan tilbake på plass i midten av enheten. Fylle den opp med vann eller marinade, og etterlot en tomme klart på toppen.
10

Place de griller uansett hvor du velger å på enheten. Det er plasser for griller over vannet pannen og i rommet hvor lokket møte hoveddelen av enheten.
11

Ordne mat på griller og deretter erstatte Smoke 'N Grill lokk å røyke din parabolen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/94002.html

Previous:
Next:

Accident Insurance