Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan sørge for at kjøretøyet er summert for forsikring formål

Din utgjorde bil sitter i bakgården når du får en telefon fra forsikringsselskapet adjuster. De vil fikse bilen! I mange tilfeller er dette gode nyheter, men når bilen er nesten ødelagt og forsikringsselskapet ønsker å lappe det sammen og gi den tilbake til deg, da har du et problem. Her er fem enkle trinn du bør følge for å ha forsikringsselskapet total din bil og ikke forsøke å fikse det. Du trenger
reparasjon estimat
CCC evaluering
Et estimat av potensialet tid bilen vil ta å være fast
Vis flere instruksjoner
en

Be for reparasjonen anslaget. Komme reparasjonen anslaget vil vise deg hva forsikringsselskapet mener er galt med bilen. Gjennomgå anslaget. Pass på at bilen vil bli malt og at alle nødvendige deler for å fikse det er gjort rede for. Hvis du ikke vet mekanikere som godt, ta det anslaget til en annen butikk og be dem om å vurdere det.
2

Kontroller at du har forsikringsselskapet står for alle kostnader forbundet med å fikse bilen før de begynner å jobbe på den. Redegjøre for dem for alle deler og frakt kostnader. Pass på at delene de kjøper er faktisk i varelager. I mange tilfeller, forsikring justerbar prisen en del, men kan ikke finne den. Dette vil gjøre deg vente lenger, og de vil måtte betale mer for utleie avgifter.
3

Be om en "rive ned", som er prosessen med å ta bort all synlig skadet deler og ønsker å se om de delene nedenfor er også skadet. Oftere enn ikke, vil skjulte skader vises, og dette vil gjøre overslag over skadene høyere og ta deg nærmere en utgjorde bil.

Forsikringsselskapene ønsker ikke å betale for denne tåre ned. Men hvis du insisterer, vil de betale for det. Dette er en god idé likevel av to grunner: Den rive ned vil mest sannsynlig øke reparasjon estimat, og du vil også vite om integriteten til ramme og chassis ble kompromittert på virkningen
4

. Bruk leiekostnad til din fordel. Hvis bilen er reparert, vil det sannsynligvis ta 20 til 30 dager før du kan kjøre den igjen, selv om alle delene er på plass på tiden mekanikerne begynne å jobbe.

Forsikringsselskapet vil møte en leie lovforslag som kan være over $ 1000, avhengig av grensene for politikken din. Hvis du har et totalt bil, deretter forsikringsselskapet vil bare nødt til å betale opp til tre dager med utleie (en gang mindre, avhengig av staten). De vil spare betraktelig hvis de erklærer totaltap.
5

Forskning din statlige loven for redusert eller reduksjon av verdien krav. Hvis du gjør et krav mot ditt eget forsikringsselskap, vil noen stater tillater deg å be om forskjellen mellom hva bilen var verdt før ulykken, og hva det er verdt etter at den er reparert. Mange stater tillater ikke for første partiet påstander som dette. Men de begrensningene bare gjelde for første partiet påstander. Hvis du gjør dette krav mot forsikringsselskapet til personen som treffer deg, så kravet vil bli tillatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93810.html

Previous:
Next:

Accident Insurance