Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan finne ut hvor mye Car Insurance I Need

Velge passende mengder bilforsikring er en vanskelig oppgave, med konkurrerende hensyn. På den ene siden bør dupliserende eller unødvendige dekning unngås for å unngå unødvendige premie. Samtidig, ansvar og uforsikrede bilist dekning er ekstremt viktig å unngå personlige tap og ansvar eksponering på grunn av katastrofale personskader. Ved å vurdere enkelt kjøretøy og personlige behov, kan en tilstrekkelig verneplan monteres. Du trenger:
Automobile blå bok.
Bevissthet om andre forsikringer holdt.
Vis flere instruksjoner
en

Bestem bilens markedsverdi verdi, som er den mest et forsikringsselskap vil betale hvis bilen er skadet i en ulykke.
2

For en bil med en lav markedsverdi, slippe alle sammenstøt og omfattende dekning, så potensialet Fordelen er ikke forsvarlig for den nødvendige premie.
3

Vurdere separat ditt behov for ansvarsforsikring, som gir dekning for erstatningsansvar overfor en tredjepart skadet som følge av uaktsomhet. Ansvar dekning kreves av staten lov, som angitt med minimum dekning beløp. Velg et ansvar dekning større enn minstekravet, som du er personlig ansvarlig for eventuelle tredjeparts skader utover dekket ansvar beløpet.
4

Vurdere separat uforsikrede bilist dekning behov. Denne dekningen beskytter deg mot skader forårsaket av andre sjåfører som enten har ingen eller for lite, ansvarsforsikring dekning. Fordi det er et overraskende høyt antall slike sjåfører, er en høy uforsikrede bilist grense anbefales sterkt.
5

Diverse dekning, for eksempel nødsleping og medisinsk betalinger, er ofte unødvendig og dupliserende av fordelene som tilbys av andre kilder. For eksempel vil en helseforsikring plan generelt gir for betaling av nødvendige medisinske utgifter. Dermed rendering medisinsk betaling dekning unødvendig for mange sjåfører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93805.html

Previous:
Next:

Accident Insurance