Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan bruke bil tyveri forebygging tips

Auto tyveri er på vei oppover. Tyver ikke bare stjele biler, men de kan også bryte seg inn i låste biler og stjele elementer fra dem. Ved følgende biltyveri forebygging tips, har du mer av en sjanse til å overliste bil tyver og beskytte bilen din og dine verdisaker. Instruksjoner
en

holde bilen dørene låst og vinduene rullet opp tett for å hindre tyveri. Tyver kan bruke en enhet som kalles en slank jim å låse opp bilen. De Slim Jim setter skjønt det sprakk vinduet og spretter låsen åpen.
2

Ta nøklene fra tenningen når du går ut av bilen.
3

Turn av bilmotoren og låse døren hver gang du forlater bilen. Tyver ser for å kjøre biler på nærbutikker og deretter hoppe inn og kjøre av gårde mens du er inne foretar kjøpet.
4

Kjøp en klubb for din bil. Disse er enkle å bruke forebyggende verktøy som installerer på rattet. De er svært vanskelig å fjerne uten nøkkel så tyvene bli motløs og gå videre til en annen bil som er lettere å stjele.
5

Fjern alle verdisaker fra bilen. Ikke la verktøy, MP3-spillere eller småpenger synlig i bilen. Disse er enkle tyveri elementer og tyver kan også knuse bilvinduet for å hente disse elementene.
6

Skjul verdisaker i henhold seter eller i bagasjerommet på bilen. Du kan også plassere små varer i låst hanskerom. I tillegg kan du gravere inn initialene dine på verktøy og andre personlige elementer for identifikasjon i tilfelle en tyv stjeler bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93803.html

Previous:
Next:

Accident Insurance