Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan finne den billigste Motorcycle Insurance

Billige motorsykkel forsikring er ikke alltid lett å finne, men det er flere måter å sikre at du får en motorsykkel forsikring sitat som er så lavt som mulig. Motorsykkel forsikring priser avhenge av mange ting, noen som du ikke kan endre, som alder eller ulykke historie, men andre kan du, for eksempel bestemme seg for ikke å akseptere passasjerer eller ta et sikkerhetskurs. Du kan også holde prisene lave ved å ikke kjøpe mer motorsykkel forsikring enn du trenger. Følg trinnene nedenfor for å få de laveste motorsykkel forsikring sitater mulig. Instruksjoner
en

Bestem deg for hvor mye forsikringen du trenger, slik at du kan sammenligne sitater for samme mengde dekning. Hvis du har en motorsykkel med en billig blå bokført verdi, kan du bestemme at omfattende forsikring som dekker tyveri eller ikke-ulykken skade, er ikke verdt prisen, siden selskapet vil kun refundere deg verdien av motorsykkelen minus egenandelen . Hvis du ikke tar passasjerer, kan du spare penger ved ikke å opprettholde dem. Mange føler at de ikke trenger medisinsk betaling forsikring for seg selv hvis de allerede er dekket av helseforsikring. Velge en høyere egenandel vil også gi deg billigere motorsykkel forsikring, hvis du ikke har noe imot å betale mer ut av lommen hvis du har et krav.
2

Når du har bestemt hvilken dekning du trenger, be om sitater fra en rekke forsikringsselskaper, både online og lokalt. Hvis du allerede har auto, huseiere eller leiere forsikring, sørg for å be om et tilbud fra din nåværende agent. Din nåværende forsikringsselskap kan tilby en rabatt når du legger til ekstra dekning.
3

Velg de billigste motorsykkel forsikring sitater, men før du faktisk kjøper forsikring, spør hva ytterligere rabatter hvert selskap tilbyr. Du kan være i stand til å gjøre noen endringer og kvalifisere for enda lavere priser. Følgende ting kan gi deg ekstra rabatter: - Ta et sikkerhetskurs fra Motorcycle Safety Foundation - Parkering motorsykkelen over natten i en garasje i stedet for på gaten - Legge en sikkerhetsenhet for å gjøre din motorsykkel vanskeligere å stjele -. Å ha ekstra sikkerhetsutstyr på motorsykkelen - riding motorsykkelen færre miles per år, eller ikke avhengig av det å pendle - Ikke bruk motorsykkelen i vinter, for å kvalifisere for en "lay up rabatt" - Bli med i en motorsykkel forening
4

Når du har funnet den billigste motorsykkel forsikring sitat, kjøpe forsikring. Men be om sitater fra andre selskaper igjen før fornye. Satsene endres, og du kan være i stand til å finne en enda billigere sitat neste år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93847.html

Previous:
Next:

Accident Insurance