Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Car Insurance Avbestilling Krav

Enten du har solgt bilen, fant mer rimelig dekning med en annen transportør eller flyttet til en tilstand hvor bilen din forsikring transportøren ikke er lisensiert, må du kontakte operatøren for å varsle det som du vil å avbryte din forsikring for å få en ny politikk med en annen operatør.
Fordelene

Opprettholde en positiv rapport med operatøren din vil hjelpe deg å gå tilbake til den samme transportør i fremtiden med de samme fordelene du kan ha hatt mens under sin politikk.

Kommunikasjon

De fleste forsikringsselskaper operatører tilbyr en gratis kundeservice telefonnummer der forbrukerne kan verbalt formidle en beslutning om å avbryte. Andre muligheter er å skrive transportøren, eller avbryte online.
Process

Forsikringsselskapene vil normalt føre opp en bestemt prosess å følge for kansellering. Se i auto politikk for detaljer, eller ta kontakt med en agent eller transportøren direkte.
Rabatter

Mange operatører gjelder rabatter for år med kontinuerlig politikk vedlikehold. Gå til en annen transportør vil føre til at disse rabatter til å være tapt. For de som fortsatt å betale på bilen din, krever en lienholder full dekning til enhver tid. Avbryte en politikk kan være årsaken til lienholder å ta betalt for fremtidig dekning til en høyere premie.
Advarsler

Ikke bare slutte å betale en premie, da dette vil føre i forsikring carrier avbryter politikken for manglende betaling. Dette kan gå utover en kreditt rapporten, og det kan gjøre det vanskeligere for å kjøpe bil forsikring i fremtiden. Ikke kjøre bil inntil dekket av en ny politikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93848.html

Previous:
Next:

Accident Insurance