Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hva skjer hvis en bilulykke Is My Fault?

Når en bilulykke oppstår, en rekke ansvar problemer oppstår. Det finnes imidlertid to forskjellige Bilforsikring systemer som brukes i USA. Disse systemene avgjøre hva som vil skje etter en kollisjon. Tort States

tort stater, som er ansvarlig for en ulykke vil bli fastsatt og at-feil driver holdes ansvarlig for eventuelle kroppslige-skade gjeld eller skade på eiendom tredjeparts bilister. Alle tort stater gjør ansvar dekning obligatorisk på auto forsikringer. Ifølge Rocky Mountain Insurance Information Association nettside, er det 38 tort stater i USA, men bare 12 nei-feil stater.
No-Fault States

Den no-fault system på plass i andre stater ble gjennomført for å minimere antall søksmål som ble sakker rettssystemet. I no-fault stater, er hvem på feil i en ulykke er ikke en vurdering, alle bilister må gjøre krav på sine egne auto forsikringer. Kansas, Michigan og Utah er alle nei-feil stater.
Auto Accident Konsekvenser

tort stater, kan en på-feil driver forvente å se hans fremtidige auto forsikringspremier stige betraktelig på grunn av høyere risiko han representerer i øynene av auto forsikringsselskaper. I ingen feilsituasjoner, premiene stige basert på karakter faktorer som brukes i en enkelt stat. Disse faktorene kan omfatte kjøring historier, alder, kjønn og type kjøretøy som blir drevet. Kreditt scoring blir også brukt til å påvirke Bilforsikring priser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/94004.html

Previous:
Next:

Accident Insurance