Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hva er kravene for en SR-22 i California?

Bilistene som førerens lisenser har blitt suspendert i California på grunn av en trafikk-relaterte brudd, for eksempel kjøring under påvirkning eller å være en uforsikret bilist involvert i en ulykke, må innlevere en proof-of-forsikring form, en SR-22, med California Department of Motor Vehicles før de kan få sine lisenser tilbake. Tid

En SR-22 proof-of-forsikring Skjemaet må forbli på filen med DMV i tre år etter utstedelse sin. I løpet av treårsperioden, må forsikringen, eller en lignende, beholdes. Hvis det i løpet at tre år, forandre deg eller avbryte politikk, eller hvis du er droppet av forsikringsselskapet, må du få en annen SR-22 fra samme eller en annen forsikring leverandøren umiddelbart. Ellers vil du være underlagt lisens suspensjon eller kriminelle anklager, avhengig av omstendighetene.
Bilder personvern Typer

California loven krever bilistene å skaffe en SR-22 til å velge mellom tre typer forsikring. En bred dekning politikk Sertifikatet gjelder økonomisk ansvar for kjøretøy føreren eier og for kjøretøy føreren opererer. En eiers politikk Sertifikatet gjelder bare biler som eies av sjåføren. En operatør policy sertifikatet dekker det økonomiske ansvaret hvis bilisten ikke eier et kjøretøy.
Flytte
p Hvis du har en SR-22 på filen i California og flytte til en annen stat, er du pålagt å oppfylle kravene i den tilstanden. Selv om det ikke er et juridisk krav, før du flytter bør du kontakte forsikringsselskapet for å finne ut hvordan møte forsikringskravene fastsatt i den nye staten der du bor.
Alternatives

California loven gir to alternativer til innlevering en SR-22. Du kan selv forsikre ved å skaffe en DMV-godkjent self-forsikringsbeviset. Du kan også legge inn en $ 35000 obligasjon eller $ 35 000 i kontanter med DMV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/94005.html

Previous:
Next:

Accident Insurance