Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Ulykken krav Prosedyrer

Hvis du er i en bilulykke, ta kontakt med myndighetene med en gang, spesielt hvis det er skader eller ulykken forårsaker materielle skader av noe slag. Når det er skader, forsikringsselskaper har vanligvis et krav prosedyre de følger for å betale for reparasjon, medisinske regninger eller andre utgifter. Mens hvert selskap har sine egne metoder, er det noen generelle fellestrekk blant alle Trafikkulukke krav prosedyrer. Filen din påstand

Ifølge Allstate Insurance, er det første skrittet etter en krasj å sende kravet. Gjør dette over telefon eller online, eller møte med en representant for selskapet. Du trenger mye informasjon når du filen din påstand, inkludert eventuelle politiets rapport detaljer sammen med forsikring og annen informasjon fra andre som er involvert i ulykken, hvis det er aktuelt. Selv om forsikringsselskapet skal ha all relevant informasjon om kjøretøyet på fil, bør du likevel ha kjøretøyet identifikasjonsnummer og merke og modell av bilen din på hånden når innlevering din påstand. Du må kanskje også førerkort informasjon.

Når fremsette kravet, opplyse om det var noen skader i ulykken. Har all medisinsk informasjon hendig, slik at du kan gi det til forsikringsselskapet. Rapportere om det var noen skader på andre typer eiendom som følge av ulykken.
Dekning og reparasjoner

hevder prosessen kan variere avhengig av om ulykken er din feil. Hvis ikke din feil, kan forsikringsselskapet gjøre mye av grovarbeidet for å sikre den andre sjåførens carrier håndterer kravet ditt raskt. Hvis det er din feil, eller den andre sjåføren ikke har forsikring, må du gå gjennom din egen operatør.

Hver politikken er forskjellig, så er forsikring egenandeler. Egenandelen er beløpet du må betale ut av lommen før forsikringsselskapet spark i. Etter å ha gjennomgått dekningen med agenten din, vil han mest sannsynlig planlegge et anslag for å vurdere skaden på bilen din. Et byrå-foretrukket mekaniker kan gjøre dette, eller du kan få en privat anslag fra en eller flere mekanikere å sende til operatøren din.

Når du har et anslag, vil ditt forsikringsselskap vanligvis godkjenne reparasjon av en godkjent mekaniker og betale butikken direkte. I noen tilfeller kan du få en sjekk for å dekke estimerte kostnader og har muligheten til å jobbe med reparasjon virksomheten av ditt valg.
P Hvis du har leiebil dekning, forsikringsselskapet enten vil refundere deg for tillatt kostnader mens bilen er til reparasjon, eller vil betale utleiefirma direkte.
Krav mot deg
p Hvis ulykken er din feil, din forsikring Selskapet vil samarbeide med den andre sjåføren (e) for å undersøke ulykken, får estimater og betale det du skylder. Du må betale egenandel og eventuelle kostnader utover dekningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93953.html

Previous:
Next:

Accident Insurance