Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hva er Tredjeparts Car Insurance?

Selv om det er en standard juridisk krav å bære bil forsikring i de fleste land, er det forskjellige dekning nivåer for å sikre at kjøretøyet er fullt ut dekket i den grad loven krever, avhengig av hvor du er. For ganske mange land, som Irland, Australia, Storbritannia, etc., ha forsikring for å dekke den annen part involvert i en ulykke er et minimumskrav, som kalles ansvarsforsikring. Funksjon

Ansvarsforsikring fungerer som en barriere mellom ansvar bileieren og enhver annen person eller eiendom er involvert i en ulykke der bilfører er funnet på feil. Denne dekningen gjelder bare for skader forårsaket til den andre manns eiendom eller person, ikke eieren av kjøretøyet.
Bruk

Mens det er mange biler på veien som er verdt å forsikre opp til full dekning beløp, er det også mange biler som er enten for gammel eller for skadet til å være verdt prisen for full premie forsikring, og det er i slike tilfeller at tredjepart dekning ville best gjelde.

Betydning

Det viktigste aspektet av ansvarsforsikring er at det er overkommelig for de fleste sjåfører. Selv om dette ikke kan være sant for alle former for forsikring, er tredjepart dekning vanligvis mye billigere enn full omfattende, med det forbehold at dekningen nivå er som nevnt og ikke strekker seg utover det.
Hensyn

Mens informasjonen som tilbys er kort og bred, se lovene i bestemt land for detaljert informasjon om gjeldende lover som de endres fra område til område i enkelte land (spesielt USA) og kan kreve andre typer dekning.
Potential

Mens dette nivået av dekningen holder bilen lovlig, kan det ikke være nivået av dekningen som passer for din bil, avhengig på sin verdi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93915.html

Previous:
Next:

Accident Insurance