Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan sikre en amerikansk bil mens du kjører i Europa

Hvis du er en amerikaner som skal bo i Europa for en lengre periode, kan det være lurt å vurdere å ta bilen med deg . Selv om det offentlige transportsystemet i Europa er svært godt etablert, kan det bli dyrt hvis du bruker det daglig , eller hvis du må leie bil for å dra på dagsturer . Mens amerikanske forsikringsselskapet kan gi stor forsikringsdekning i statene , denne dekningen vanligvis ikke strekker seg til andre land . Instruksjoner
en

Sjekk med en av følgende forsikringsselskaper: Geico , Clements og Janette International . Når dette skrives , er de de eneste amerikansk bil forsikringsselskaper som tilbyr internasjonal kjøretøy forsikring . Du må også ringe dem på telefonen , som deres nettsteder ikke gi sitater for internasjonale forsikringer.
2

Kontakt bil forsikringsselskaper i utlandet og be dem om en kortsiktig politikk . Du må ha en europeisk postadresse for å gjøre dette, så få en PO boks , eller bruke adressen til en venn eller slektning .
3

Kontakt reisebyråer, både i USA og i fremmed sted at du reiser til . Mange reisebyråer kan finne et selskap som vil forsikre bilen din .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93843.html

Previous:
Next:

Accident Insurance