Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Texas Car Insurance Rules

I Texas, kjøpe og vedlikeholde bil forsikring er pålagt ved lov. Texas regulerer tett Bilforsikring bransjen, hjelper beskytte forbrukerne og øke offentlig sikkerhet. Å ha en grunnleggende forståelse av krav og lover for bilforsikring kan hjelpe Texas sjåførene ta de beste beslutningene på sin bil dekning. Ansvarsforsikring

Texas state lov krever at sjåførene ha og opprettholde bevis på økonomisk ansvar. For de fleste driverne, er dette kravet oppfylt ved kjøp av en ansvarsforsikring plan. Av Texas lov, må en forpliktelse plan tilfredsstille følgende krav: $ 25,000 dekning for skade eller død av en person i en ulykke, $ 50000 dekning for skade eller død av to eller flere personer i en ulykke, og $ 25 000 for skade på andres eiendom i Ved en ulykke. Fra 1. januar 2011, krav til dekning for skade eller død opphav til $ 30.000 og $ 60 000, henholdsvis.
Proof of Dekning

Forsikringsleverandører utstede sine kunder en forsikring kortet bærer forsikringstakers navn, mengde dekning og datoene for dekning. Sjåfører i Texas er pålagt å holde dette kortet med dem når du kjører. I tilfelle en ulykke eller trafikken stopper, vil du bli bedt om å vise dette kortet til politiet offiser. Bevis på forsikring er også nødvendig når du registrerer bilen, fornye førerkort, og få en statlig inspeksjon klistremerke. I et forsøk på å redusere uforsikrede sjåfører, kalles et nytt program Texas Sure har blitt implementert. Texas Department of Motor Vehicles og forsikringsselskaper vedlikeholde en elektronisk database av forsikret bilister å hjelpe kontrollere statusen til sjåførene umiddelbart. Det er viktig å merke seg at selv om dette programmet er på plass, bærer en forsikring kort er fortsatt nødvendig.
Straff

De kjører uten bevis på økonomisk ansvar er å bryte Texas lov og underlagt ulike straffer. Første gangs lovbrytere vil bli bøtelagt minst $ 175 opp til $ 300 per juli 2010 for unnlatelse av å vise bevis på forsikring. Gjengangerne kan også ha sine lisenser og bil registreringer suspendert, gjør dem ute av stand til å kjøre i Texas.
Forsikringspremier

Av Texas lov, må forsikringspremier anses som rimelig og rettferdig. Forsikringsselskapene sette sine egne priser, og sende dem til Texas Department of Insurance for gjennomgang. Hastigheten bestemmes av ulike faktorer under loven som alder, sivilstand, kjøring posten, type bil og kreditt score. Diskriminering er ikke tillatt i forsikring priser, så avgjørelser må ikke etableres basert på rase, farge, religion eller nasjonal opprinnelse.
Avbestilling

Politikk over 60 dager gamle kan ikke avbrytes av forsikringsselskapet med mindre du unnlater å betale premien, sende inn en falsk påstand, eller har din lisens eller registrering tilbakekalt eller suspendert. Noen kansellering av politikk av forsikringsselskaper krever en skriftlig brev som forklarer noen begrunnelse for avlysningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93940.html

Previous:
Next:

Accident Insurance