Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan få California statsstøttet Car Insurance

The California Low Cost Automobile Insurance Program er et statsstøttet program som gir bilen ansvarsforsikring til gode sjåfører som kan vise til en økonomisk nød. For å kvalifisere må søkeren ha en god kjøring posten, og verdien av bilen for å være forsikret kan ikke overstige $ 20.000. Under programmet, ansvar grensene er: $ 10000 personskade eller dødsfall per person, $ 20000 personskade for hver ulykke, og $ 3000 tingskade per ulykke. Instruksjoner
en

Sjekk den elektroniske søkeren inntekt valgbarhet diagrammet på California Department of Insurance nettside for å se om du kvalifiserer for den rimelige Bilforsikring program. Henhold til tabellen, har en en-person husholdning en inntektsramme på $ 27 075 årlig for eksempel, mens en to-person husholdning kan ikke ha en inntekt som overstiger $ 36 425 i året.
2

Sjekk den elektroniske listen over forsikring priser. Priser for staten programmet varierer fra fylke til fylke, så før du forplikter deg til å sette opp en politikk, må du finne ut nøyaktig hvor mye du skal betale. Nettstedet av nasjonal non-profit AIPSO har et dokument som bryter ned mengden av den årlige premien per kjøretøy. Satsene varierer fra $ 161 per år i Imperial County til $ 368 årlig i Los Angeles County.
3

Ta 11-spørsmålet test på Department of Insurance området for å se om du er kvalifisert . Spørreskjemaet avgjør om du oppfyller programmets valgbarhet retningslinjer. Spørsmål omfatte om du er en California bosatt, verdien av bilen din, Vehicular ulykke historie og om bilen er brukt for forretningsbrukere eller kommersielle formål.
4

Finn en forsikring agent i ditt område for å utarbeidet retningslinjer. Hvis du har fullført den elektroniske spørreskjema og anses kvalifisert, vil du bli bedt om å oppgi ditt postnummer. Når du gjør det, vil du bli presentert med siden som har en liste over forsikringsagenter i ditt område. Listen vil inneholde midler navn, forretningsadresse og arbeid telefonnummer. Du må kontakte en sertifisert agent på listen for å søke om bilen ansvar forsikring. Hun vil hjelpe deg å fullføre en forsikring program, og samle den nødvendige innskudd og nødvendige dokumenter for dette programmet å komme i gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93923.html

Previous:
Next:

Accident Insurance