Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Minimum Florida Bilforsikring Krav

Kjøring er ikke en rettighet, men et privilegium. Hver stat gir deg privilegiet av å kjøre i retur for å adlyde trafikkregler. I Florida er en av kravene til å eie en registrert bil som du kjøper forsikring. Ifølge Florida Department of Highway Safety og Motor Vehicles, krever staten to typer forsikring: personskade beskyttelse og skade på eiendom ansvar. Denne forsikring må utføres så lenge kjøretøyet har en nåværende registreringen, uavhengig av hvor ofte kjøretøyet brukes. Personskade beskyttelse

Florida bileiere er pålagt å gjennomføre 10.000 personskade beskyttelse, ofte kalt PIP eller nei-feil forsikring. PIP beskytter den registrerte eieren og eierens familie hvis noen er skadet i en ulykke, uavhengig av hvem som var på feil. PIP dekker også eiers barnet mens barnet er ridning i en skolebuss, og hans familie mens ridning i et kjøretøy det ikke eier. Hvis en bil treffer et medlem av eierens familie mens sykle eller gå, ville skadene dekkes.
Eiendom Skade Ansvar

Florida krever også $ 10000 av eiendom skade ansvar. Denne forsikringen vil betale for skader på annen manns eiendom, for eksempel en annen bil eller en struktur, skjedde det i et kjøretøy ulykke forårsaket av eieren eller noen i familien hans.
Penalty

p Hvis eieren av en bil er fanget kjøring uten PIP eller skade på eiendom ansvar, kan staten suspendere eierens tillatelse for inntil tre år, eller til du produsere bevis på forsikring. Når du kjøper forsikring, vil det koste en ekstra $ 150 for å få lisens gjeninnsatt. Gjeninnføringen avgiften går opp til $ 500 for gjengangerne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93924.html

Previous:
Next:

Accident Insurance