Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan Fil og forhandle en personskade krav

En personskade krav kan slå seg uten en advokat. Gjør ingen feil. Faktisk trenger de aller fleste personskade krav ikke involvere advokater. Grunnen til dette er de høye advokathonorarer og kostnader som vil bli håndtert i oppgjøret ditt. Lære prosessen og håndtering av kravet ditt kan du spare en bunt og øke din skade kompensasjon. Du bør følge fremgangsmåten nedenfor etter at en bil ulykke som du tror du ikke på feil for og at du har vært sannferdig skadet på. Du trenger:
Dine medisinske poster
Alle dine medisinske regninger
En dagbok
Vis flere instruksjoner
en

File et krav når du har et krav . Dette høres merkelig nok, men personskade krav prosessen starter når du går til legen. Så snart en medisinsk faglig behandler deg, vil du bli betraktet som "skadet". Når folk hevder hodepine eller lignende skader, vil forsikringsselskapet adjuster ikke tillate betaling for smerte og lidelse hvis de tror de kan slå seg den dagen du arkivert kravet. Mesteparten av tiden, vil det derimot ønsker å se noen objektive bevis av skaden. Hvis du gikk til legevakten, deretter ble sett av en medisinsk faglig.
2

Kontakt ditt eget forsikringsselskap. Du må (ikke valgfritt), kontakte forsikringsselskapet carrier og forklar at du har vært i en ulykke og du er på å søke medisinsk hjelp. Forsikringsselskapet vil måtte være om bord på dette fordi de skal betale alle dine kvalifiserte medisinske utgifter som de kommer inn Forsikringsselskapet til personen som treffer du må betale eller refundere forsikringsselskapet, men de vil gjøre dette bare når bosette (med mindre ulykken skjedde på Montana og /eller Arizona).
3

Fyll ut og send det medisinske Authorization Form. Så snart forsikringsselskapet finner ut at du har blitt skadet, vil de sende en medisinsk Authorization Form og lønnsopplysninger Form. Disse skjemaene er avgjørende for din personskade krav. Du må fylle dem ut og sende dem til forsikringsselskapet company.However, være klar over hva de sier. Noen former er altfor bred på omfang, noe som betyr at de vil be om all din medisinske og sysselsetting informasjon, selv om de er på ingen måte knyttet til skaden din. Hvis dette er tilfelle, enten ringe forsikringsselskapet og be dem om å redusere omfanget til bare å skade din (rygg, nakke, kne, etc.) og til medisinsk behandling for skaden på datoen for ulykken. Også redusere omfanget av arbeidsforholdet lønns skjemaet. Bare gi dem tilgang til relevant informasjon, trenger ikke å avsløre hele personlige arkiv.
4

Følg legens instruksjoner. I de fleste auto ulykker, vil du ikke føle smerte og skader før en tid har gått. Du kan føle deg bra på scenen, men dagene og ukene etter, vil du føle deg helt elendig. Hvis akuttmottaket lege, eller en hvilken som helst lege for den saks skyld, ga deg en instruksjon, ikke se bort som om du ikke trenger det.
5

Be om en henvisning. Justerbar vil ikke tenke korsryggen, whiplash og nakkeskade er reell hvis en lege ikke henvise deg for din tilstand. Spør legen din til å henvise deg til en kiropraktor, fysioterapeuter, eller noen med medisinsk behandling for å se deg.
6

Følg behandlingen planen. Det er viktig at du følger din behandlingsplan. Hvis du begynner å hoppe datoer, vil utvinning ta mye lengre tid. Justerbar vil tro at du ikke er "så skadet" som du hevder (hvis du ble såret, vil du sannsynligvis gå til legen). Ubekreftede hullene på behandling vil redusere eventuell tildeling kan du ha rett til i noen personskade krav.
7

Stopp og spør er dette hjelpe? Noen leger liker å holde deg som pasient lenger enn nødvendig. Det er enkel økonomi, jo lenger du behandler, jo mer penger de gjør. De fleste leger er svært etisk og vil slippe deg så snart du blir gjenvunnet. Forsikring justerbar ser på over behandlingen svært uvennlig (som de burde). Også, hvis det du har gått på en bestemt behandling, men har ikke sett noen forbedring, be om en henvisning til en annen lege for noen annen behandling.
8

Hold en dagbok dokumenterer din personskade krav. Sørg for at du dokumentere hvordan ulykken og skadene påvirket livet ditt. Dette vil være svært viktig når dokumentere forhandling smerte og lidelse.
9

Samle alle dine medisinske utgifter og tap lønninger. Også samle alle dine medisinske rapporter og lese dem. Sørge for at alt er klart og nøyaktig. Hvis det er noen unøyaktigheter, ta kontakt med medisinske tilbydere å ha dem korrigert.
10

Send til forsikringsselskapet adjuster til personen som treffer deg. De vil vurdere om filen og gi deg et tilbud basert på disse.
11

Ikke nøy personskade krav på det første tilbudet. Forsikring justerbar alltid har plass til å gå opp, noen ganger betydelig.
12 p Hvis regulatoren blir vanskelig eller de forteller deg ting som egentlig ikke gir mening, bør du vurdere å snakke med en advokat. De fleste advokater vil gi deg en gratis konsultasjon for å gå over ditt tilfelle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93809.html

Previous:
Next:

Accident Insurance