Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Florida Bilforsikring Fakta

Bil forsikring kommer i en rekke former, som hver tilbyr finansiell beskyttelse for et bestemt sett av omstendigheter. Hver stat har sine egne lover om nødvendige typer og minimum beløp. Delstaten Florida krever drivere for å få bare to typer forsikring --- skade på eiendom ansvar og personskade beskyttelse (PIP). Institutt for Highway Safety og Motor Vehicles oppsyn administrasjon av forsikringsrett og manglende overholdelse kan resultere i avdelingen pålagt en rekke straffer. Obligatorisk forsikring

For å registrere et kjøretøy i Florida, må sjåførene få to typer forsikring. Skade på eiendom ansvar betaler ut når forsikringstakeren forårsaker skade på eiendom, som kan inkludere den andre sjåførens bil eller annen type eiendom. Florida sjåførene må få minst $ 10000 verdt dekning. Personskade beskyttelse (PIP) Forsikringen dekker medisinske utgifter --- uavhengig av skyld -. Av forsikringstakeren samt hennes barn eller andre familiemedlemmer og andre passasjerer som ikke eier et kjøretøy med sin egen PIP dekning


Personskade Ansvar

Personskade ansvar (BIL) forsikringen betaler ut når forsikringstakeren eller noen som omfattes av politikken fører til en ulykke der andre mennesker lidd alvorlig eller varig skade eller død . Denne dekningen gir også juridisk representasjon hvis noen saksøker politikken holderen. Florida loven ikke krever drivere for å bære denne forsikringen, men beboerne vil kanskje vurdere å bære den for å unngå skadelidte fra å prøve å samle utgiftene direkte fra personen.
Straff

Unnlatelse av å opprettholde forsikring kan resultere i en rekke straffer. Institutt for Highway Safety og Motor Vehicles kan suspendere førerkort, registrering og bilskilt til sjåføren viser bevis på forsikring. En $ 150 gebyr gjelder for gjeninnføringen av kjøring privilegier og kan gå opp til $ 500 for påfølgende brudd.
Deltid Beboere og besøkende

Alle registrerte kjøretøy i staten må opprettholde de minstekrav for forsikring uavhengig av om bilen er i lagring eller på annen måte ikke er i bruk. Enhver person fører et kjøretøy i Florida for 90 ut av 365 dager (trenger ikke å være sammenhengende), må ha en politikk som gjenspeiler minstekravene i Florida forsikringsrett.
Registrering og forsikring

Alle Florida kjøretøy må ha forsikring hele registreringsperioden. Kjøretøy som er registrert i staten må ha en politikk utstedt av en Florida forsikring agent. Hvis en sjåfør ikke lenger ønsker å sikre et kjøretøy, må hun overgi registrering og lisens platene til avdelingen. Beboere flytter til en annen stat bør ikke avbryte sin forsikring så lenge bilen fortsatt holder Florida registrering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93906.html

Previous:
Next:

Accident Insurance