Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan få godkjent for motorsykkel Finansiering

skaffe finansiering for en motorsykkel er like, men ikke identisk, for å få finansiering for en bil. Den grunnleggende prosessen er den samme, og lignende sjekklister brukes til å bestemme kredittverdighet, men det er færre långivere villig til å gi kreditt til motorsykkel forbrukere. Du trenger:
Tre til fire lønn stubber
To år med W2s
selvangivelse
bevis på forsikring
Vis flere Instruksjoner
Hvordan få godkjent for motorsykkel Finansiering
en

Trekk en kopi av kreditt-rapporten. Du må selv bedømme din egen kreditt for å avgjøre om du vil være en god risiko. (. Se ressurser for å finne en gratis kopi) Se etter følgende negative egenskaper: charge-offs, delinquencies, dommer, maxed-out kredittlinjer og overdreven åpne kontoer (vanligvis mer enn fire rullerende linjer av kreditt). Forsøke å rydde opp negative kreditt før de søker finansiering.
2

Forstå forskjellene mellom en auto lån og motorsykkel lån. Mens den mest fremtredende forskjellen er at det er færre motorsykkel finansiering alternativer, kan det være forskjeller i de vilkår og funksjoner av motorsykkel lån i tillegg. Långivere ønsker kanskje å finansiere 100 prosent av en motorsykkel, men det er best å legge penger ned av to grunner: For det første, vil utbetalingene være lavere, og andre, motorsykler svekke seg raskere enn biler - de kan bare opprettholde oppover på 50.000 miles eller så . Du bør være forberedt på å bruke mer for forsikring på en motorsykkel - særlig hvis sykkelen din blir betraktet som "høy risiko". En høy-risiko Sykkelen har en lav vindskjerm, et sete som tvinger rytteren til å lene seg fremover og foten pinnene satt lenger tilbake på sykkelen - alle egenskaper som øker aerodynamikk og dermed hastigheten. Og motorsykkel lån ofte ikke strekke seg 48 måneder - i motsetning til biler som kan utføres til 72. Inntekt beregninger (DIR forholdstall) er ofte de samme, og de fleste bil og motorsykkel finansieringsselskaper tillate en DIR å overstige 50% -. Vanligvis maks cutoff for boliglån og ikke-kjøretøy lån
3 < p> Unngå dealership finansiering hvis mulig. Du kan finne en motorsykkel på en forhandler, men prøv ikke å bli overtalt til å bruke sine långivere - med mindre de har de beste tilbudene. Billigere finansiering kan oftere bli funnet andre steder. Starte i lokale banker og samfunnet kreditt fagforeninger, som kanskje ikke gir motorsykkel finansiering, men kan gi anbefalinger.
4

Skaffe forsikring. (Se ressurser til å begynne dette søket.) Du vil ha en rekke valg av agenter og programmer, men å få noen form for finansiering, trenger du bevis på forsikring. Din agent vil gi deg en "deck side" - et dokument som viser dekningen, datoene hvor det gjelder og prisen. Ta dette med deg til utlåner.
5

Vurder alle alternativene før de bestemmer seg for en lengde på lån (term) og rate. Auto finansiering gjør ofte en DIR (gjeld til inntekt) ratio - mengden av månedlige forpliktelser kontra månedlige inntekter - å være mye høyere enn andre typer lån (noen ganger så høyt som 70-80 prosent). Dette kan føre til å ta på seg en for stor betaling. Gjør din egen inntekt beregninger for å sikre at du har råd til det. For eksempel, hvis du tjener $ 2000 per måned (før skatt), og det totale månedlige forpliktelser (inkludert en foreslått motorsykkel betaling) er $ 800, DIR forholdet er 40 prosent - en rettferdig ratio. Prøv å holde DIR under 50 prosent.
6

Forskning potensielle långivere på Better Business Bureau hjemmeside. Se ressurser for en link. Det er lurt å sørge for at du arbeider med en hederlig og etisk utlåner når du godtar en låneavtale. Med en solid kreditt score (minst 660), en rettferdig DIR ratio, akseptabelt motorsykkel forsikring og et levedyktig (fullt inspisert) motorsykkel, bør du kvalifisere for en solid motorsykkel lån.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93839.html

Previous:
Next:

Accident Insurance