Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Anbefalt Car Insurance dekning Tips

Bil forsikring beskytter føreren av en bil i tilfelle en ulykke. Det er et krav for å få førerkort. En sjåfør som kommer i en bilulykke uten forsikring står overfor flere straffer, for eksempel lisens suspensjon, flere bøter og muligens en kriminell overbevisning og fengselsstraff. Den personen som kjøper en bil forsikring betaler for bil forsikring og flere faktorer påvirker frekvensen som forsikringsselskapet kostnader for politikken. Få flere sitater

Kjøpere bør få flere sitater, siden bilen forsikring er et meget konkurranseutsatt marked. Mange selskapenes agenter vil stille priser på bilforsikring, inkludert både selvstendige agenter og agenter som jobber direkte mot en auto forsikringsgiver. Spør bilforsikring agenter for et tilbud på en bil forsikring gir sammenligning informasjon for å sørge for at kjøperen får en god avtale. Agenter kan annonsere en lav sats for en politikk slik at kjøperen bør sørge for at de kvalifiserer for denne prisen, og at det tilfredsstiller deres behov for dekning.
Sjekk typer dekning

Kjøpere bør sjekke bestemte typer dekning som inngår i bilen forsikring. Skade på eiendom, slik som andre biler, lastebiler og bygninger, er en seksjon. Skade andre sjåfører, passasjerer og fotgjengere er en annen type dekning. En politikk kan også angi en dekning grense spesielt for skade på føreren av bilen som forsikringen omfatter. Mengden dekning en sjåfør må kjøpe varierer avhengig av staten. The State of Illinois anbefaler førere kjøpe mer enn minimum dekning grense, siden en ulykke kan føre til mer enn $ 15 000 dekning kravet i Illinois når føreren krasjer inn i en ny bil.
Sjekk politikk Alternativer

Avgjør om valgfri dekning er nødvendig. Noen retningslinjer tillater separate funksjoner som sleper et kjøretøy flere ganger per år opp til en grense på flere miles, sender ut et serviceverksted for å åpne bilen låses eller gi en leiebil mens bilen forsikringen omfatter er på verksted. En politikk kan også dekke ekstra utstyr, for eksempel dekk eller stereoanlegg, at sjåføren installeres i bilen etter kjøp fra forhandler.
Avgjør om å få omfattende og kollisjon dekning

Avgjør om omfattende og kollisjon dekning er nødvendig. Ifølge staten Michigan, kan en grunnleggende policy ikke betale for utskifting av en bil når den er i en bilulykke. Disse ekstra politikk vil betale for å reparere en bil eller erstatte den hvis den får alvorlig skade eller blir stjålet. Siden disse retningslinjene betale ut på nåværende bil verdi, anbefaler Federal Citizen Information Center at eiere av eldre biler avgjøre om disse alternativene er verdt å betale.
Spør om rabatter

Spør bilen forsikring agent om rabatter. Studentrabatter inkluderer en rabatt for gode karakterer eller kjøre bil på en skole flere hundre miles borte fra studentens hjem. En student kan også være kvalifisert for en lav kjørelengde rabatt. Eldre drivere kan være kvalifisert for rabatter, som inkluderer den modne driver kreditt og en defensiv kjøring rabatt, ifølge staten Illinois.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93903.html

Previous:
Next:

Accident Insurance