Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvor mye er Motorcycle Insurance?

Vel, i noen få ord, koster motorsykkel forsikring mer enn ingenting, men mye mindre enn bilforsikring. Men seriøst, kan prisene for motorsykkel forsikring kjøre så lite som $ 10 per måned, helt opp til hva en farlig sjåfør er wiling å betale for å bo på veien. Lær hvordan du skal gå om å forske forsikring kostnader, hva dekning for å få og hva du bør forvente å betale. Instruksjoner Hvordan vet hva du vil
en p Det er en myriade av dekning alternativer for motorsykkel forsikring. De fleste stater har et minimum av dekning som du må bære på en sykkel å være riktig forsikret. Et enkelt søk på internett vil hjelpe deg å finne hva disse minimumskrav er i staten.
2

Forsikring kommer i to deler, sammenstøt og omfattende. Kollisjon dekning dekker skader som du ville gjøre på eget kjøretøy i tilfelle av en på-feil ulykke. Omfattende dekning vil dekke kostnadene for skader på kjøretøyet av ytre påvirkninger. Brann, tyveri, hærverk og andre naturkatastrofer er dekket under omfattende dekning.
3

Hver dekning type inkluderer en egenandel, som er det beløpet du er villig til å betale av egen lomme for hver enkelt hendelse. Normalt setter du din egen egenandel, i multipler av $ 250. Jo høyere beløp, jo lavere prisen du kan få. De fleste forsikringsselskaper vil tillate deg å ta på seg så høyt som en $ 1000 egenandel. Dette er bokstavelig talt hvor mye risiko du er villig til å ta ansvar for på egen hånd.
4

I et stort antall bildeler hendelser, og et enda større antall motorsykkel vrak, medisinske kostnader kommer inn i bildet . Ikke bare er de en vurdering, men ofte de kan monteres raskt, særlig hvis det er en hodeskade involvert. Selvfølgelig, jo høyere mengden dekning for medisinske kostnader du velger, jo høyere vil hastigheten være.
Hvor ser jeg ut?
5

Den første og mest åpenbare sted å lete etter motorsykkel forsikring sitater er Internett. De fleste auto forsikringsselskaper tilbyr noen form for MC-forsikring, men det kan være enklere og billigere å søke et sitat fra et selskap som spesialiserer seg på motorsykkel forsikring.
6

annen pålitelig kilde for forsikring sitater er telefonen bok i din kommune. Dette alternativet gir lokale valg, med bedriftseiere som er involvert i samfunnet.
7

Spør rundt. Den lokale motorsykkel riding samfunnet er ofte det beste stedet å gå for å finne informasjon om hvor mye motorsykkel forsikring skal koste. Husk, vil snakke med faktiske kunder ofte får du mer informasjon enn hva det koster. Folk vil dele erfaringer, samt hva de betaler. Hvis et selskap har lave priser, men dårlig kundeservice, kan du ønsker å se andre steder for dekning.
Få Quote og kjøpe dekning
8

Når du ' har funnet flere steder å sjekke opp igjen, gi hver av dem en samtale. I disse dager, er du i stand til å få et tilbud fra de fleste selskaper på nettet like lett. Oftere enn ikke, men vil du til slutt nødt til å snakke med noen på telefonen. Ring dem etter tur, og forklare til representanten som du leter etter MC-forsikring, enten for å bytte selskap, eller å skrive en ny politikk. Du bør ha din kjøring posten tilgjengelig for å se på (eller være forberedt på å huske hver ulykke eller billett du har fått i de siste tre til fem år). Du trenger også motorsykkelens merke, modell og år.
9

representant vil stille deg spørsmål knyttet til din kjøring posten, hvor sykkelen er parkert og hva slags dekning du er interessert i å kjøpe . Sørg for at hvert selskap du snakker med får den samme informasjonen. Det gjør du ikke god å få sitater fra ulike leverandører hvis de tjenester du kjøper er ikke det samme.
10

Etter vurdering av alle sitater, bestemme hvilket selskap eller agent er best for deg. Det er nå på tide å skrive politikken. Et sitat er bare en retningslinje for hvor mye det vil koste deg å forsikre motorsykkelen. Når politikken er skrevet, vil du motta den endelige prisen. Med mindre noe endres drastisk, bør du betale den samme prisen som ble sitert opprinnelig.
11

Kontakt agent for forsikringsselskapet du har valgt. La henne vite at du skal ha henne til å skrive deg en policy, og begynne søknadsprosessen. Hvis du kjøper dekning fra en lokal leverandør, må du kanskje faktisk få deg ned til kontoret for å fylle ut papirene. Noen ganger, men vil du være i stand til å fylle ut skjemaene over telefonen. Du trenger Vehicle Identification Number av motorsykkelen din denne gangen.
12

Sett opp betalingen plan i henhold til de alternativene som selskapet tilbyr. Oftere enn ikke, vil du være i stand til å sette opp en månedlig betaling plan, men du kan vanligvis få en bedre pris hvis du betaler alt på en gang. Noen selskaper ikke la deg betale månedlig hvis den totale premien er mindre enn et visst beløp. At beløpsgrensen er forskjellig med ulike selskaper, så sørg for at du spør om det også når du er shopping rundt. På slutten av dagen, kan en god rytter med en liten sykkel og ikke altfor mange statister få anstendig dekning for så lite som $ 10 per måned. Flere farlige sjåfører kan forvente å betale mer, siden de representerer mer risiko til forsikringsselskapet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93808.html

Previous:
Next:

Accident Insurance