Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Felles Auto Kollisjon Forsikring Spørsmål

Det er viktig for hver sjåfør på veien til å ha tilstrekkelig bilforsikring. Dette betyr å ha forsikring for å beskytte mot personskader, materielle skader og uforsikrede bilister. Mange auto forsikringer også kollisjon forsikring, som sikrer en sjåfør bilen når den forsikrede sjåføren er årsaken til en ulykke. Det er viktig å forstå hvordan kollisjon forsikring fungerer før du bestemmer hvorvidt det er en god plan å kjøpe. Hva dekker den?

Kollisjon forsikring dekker skader på forsikringstakers bilen i en ulykke som denne er forsikringstaker skyld. I en ulykke forårsaket av noen andre, er at personens forsikring ansvarlig for skader på begge bilene. I tilfeller der forsikringstaker skader en annen bil, men ikke sitt eget, er det dekket gjennom forsikringstakers skade på eiendom ansvar politikk. Kollisjon er kun for forsikringstaker egen bil.
Hva er utbetaling?

Utbetalingene for kollisjon dekning er kontrollert av hver stat, og som er unike for hver enkelt politikk. Generelt vil det være bortkastet å betale for mer kollisjon dekning enn bilen er verdt. Hvis du har en politikk som dekker bilens verdi når nye, kan du justere dette som nødvendig. Forsikringstakerne kan velge å redusere dette beløpet av dekning for å redusere forsikringspremien som verdien av bilen faller på grunn av alder, eller for å avbryte den helt når verdien er svært lav.
Hva koster det?

Foruten utbetaling vilkår, egenandelen, som er beløpet forsikringstakeren må betale før kollisjon forsikring betaler ut, varierer også. Typiske egenandeler varierer fra $ 100 til $ 500, med lavere egenandeler betyr en høyere årlig eller månedlig premie. Kostnaden for kollisjon forsikring avhenger også av hvor mye dekning, forsikringstakers kjøring posten og andre faktorer som for eksempel hvor mye forsikringstaker driver i et år og der at kjøring skjer.
Er det obligatorisk?

Kollisjon forsikring er valgfritt med unntak for spesielle omstendigheter. Bileiere som finansierer et kjøretøy kan bli pålagt å kjøpe både kollisjon forsikring og omfattende forsikring, som gjelder for ting som tyveri og brann, inntil bilen er nedbetalt. Andre bileiere er ikke pålagt å ha kollisjon forsikring, selv om de fleste statene krever ansvarsforsikring for alle sjåfører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93878.html

Previous:
Next:

Accident Insurance