Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan få Forsikring Hvis jeg ikke eier et kjøretøy

De fleste antar at du trenger en bil for å opprettholde en automatisk forsikring , men dette er ikke sant. En ikke- eiers politikk er Bilforsikring for folk som ikke eier biler , men som kjører på en vanlig eller en tilfeldig basis . Denne type Bilforsikring vil gi dekning hvis du er i en ulykke mens du kjører bilen til en venn eller en leiebil . Selv om din venn eller leie selskapet har forsikring på bilen du kjører, en non - eiers politikk kan gi ytterligere dekning etter den primære forsikringen betaler ut maksimal effekt. Instruksjoner
1 p Hvis du allerede har en form for forsikring --- kanskje leieren , hus , eller livet --- kontakte forsikringsselskapet agent og be om et pristilbud på en ikke - eierens auto forsikringspolise. De fleste forsikringsselskaper tilbyr en rabatt hvis du holder flere typer politikk med dem , så dette er det beste stedet å begynne.
2

Beregn hvor mye dekning du trenger, og finne ut hvor mye du har råd til å bruke. Hvor mye dekning du trenger er avhengig av faktorer som din nettoformue og bilene som du vil kjøre.
3

Bruk en Bilforsikring sitat sammenligning nettsted for å finne den beste ikke- eierens politikk som dekker dine behov. Siden denne bilen forsikring vil bare dekke biler du ikke eier , trenger du bare " ansvar " forsikring .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93858.html

Previous:
Next:

Accident Insurance