Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan hente inn fra en bilulykke

I en bilulykke ulike skader kan oppstå som ikke er all fysisk. Ofre for en bilulykke lider av et bredt spekter av finansielle utgifter, emosjonelle og psykiske problemer og fysisk smerte og lidelse. Recouping krever evne til å håndtere hver utgave raskt og konsist. Financial rekreasjon tar ikke bort byrden av en bilulykke, men det kan gjøre det økonomiske aspektet mindre tungvint. Recouping fra en bilulykke er ikke å høste gevinster som bedre livssituasjonen din før ulykken. Recouping handler om å bringe livet tilbake til der den var før ulykken. Du trenger
Advokat
Bilder Blyant og papir en mobiltelefon
Vis flere instruksjoner
en

utdanne deg selv om trafikksikkerhet. Statistikk viser at setebelter redde liv og redusere personskade i en bilulykke. Unnlatelse av å bruke sikkerhetsbeltet i en bilulykke reduserer oppgjør rett med et gjennomsnitt på 5 prosent.
2

Skriv ned alle driver informasjon på åstedet for ulykken. Få lisens plate tall, førerkort nummer, navn og adresse på personer som er involvert og registreringsnummer.
3

Tegn en rask skisse av hvordan ulykken skjedde. Inkluder plasseringen av vitner. Få vitne identifikasjon som navn, adresse og telefonnummer. En nøytral vitne kan hjelpe deg å vinne en personskade søksmål.
4

Be om medisinsk hjelp på scenen av ulykken. Unnlatelse av å søke legehjelp for skader reduseres betydelig fremtidig kompensasjon. Due diligence i å søke legehjelp kan bety forskjellen på tusenvis av dollar for smerter og skader belønning.
5

Gå ikke glipp av en eneste avtale for evaluering av smerte og lidelse. Unnlatelse av å foreta planlagte avtaler skaper tvil om alvorlighetsgraden av skaden.
6

snakke så lite som mulig for å unngå å si feil ting. En enkel mis-ordlyden av hendelsene kan tolkes som en innrømmelse av skyld for forårsaker bilulykke. Registrere alle uttalelser fra de som er involvert i ulykken. Skriv ned disse uttalelsene på scenen, og etter noen møter etter ulykken.
7

Solicit en advokat. Forhandle fram en kompensasjon oppgjør krever finesse og ferdigheter av en advokat. Betale din advokat vil være en del av forhandlingsprosessen for kompensasjon prisen. Advokaten vil forhandle en prosentandel av gevinsten.
8

Ta bilder på åstedet for ulykken før noen wreckers fjerne eventuelle biler. Nesten alle mobiltelefoner har kamera evner. Hvis telefonen ikke har kamera evne spørre et vitne til å hjelpe deg ved å ta bilder og sende dem til deg.
9

Record all informasjon på en DMV rapporten og sende rapporten tilsvarende med forsikring selskap. Sørg for at politimannen svarer til ulykken tar bilder av auto skader og fartsstripene på veien. Bilder av personskade kan også inngå i DMV rapporten.
10

Kontakt forsikringsselskapet så snart som mulig etter bilulykke. Mange forsikringsselskaper har en tjeneste som gjør det mulig for rapporten fra en ulykke umiddelbart etter ulykken, mens alle er fortsatt på åstedet.
11

Tal til andres forsikringsselskap bare gjennom advokat. Forsikringsselskapene vil prøve og få så mye informasjon som de kan fra deg før kan du be din egen advokat. Alt du sier til forsikringsselskapet er juridisk bindende og kan påvirke noen kompensasjon prisen du kan ha rett til.
12

Tenk om forlik før du godtar det. Gi dine leger og deg selv tid til å lære omfanget av skader. Fortsatt smerter og skader krever pågående medisinsk behandling; tidlige bosetninger ikke dekker fremtidige lidelse. Aksept av noen tidlige bosetningen vil kreve at du registrerer en fraskrivelse sier at du ikke vil søke ytterligere kompensasjon for fremtidig smerte i skader forårsaket av denne ulykken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/94006.html

Previous:
Next:

Accident Insurance