Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Om Usikrede Drivers

Å være uforsikrede tilsvarer gambling hver dag. Du tar en risiko, og håper at du har en annen ulykke-fri dag. Men mens du kan komme ut på topp de fleste dager, er det også en mulighet for at du kan miste alt hvis du tilfeldigvis treffer en fotgjenger eller knust i en stor lastebil. Faktum er at du kan få saksøkt og miste huset, din sparing til egen alderdom, og ungen college-fond. Statistikk

I februar 2009 var 18 prosent av sjåførene i delstaten California uforsikret. USA er ikke det eneste landet grappling med en høy grad av uforsikrede sjåfører. I september 2009 rapporterte BBC News at 13 prosent av Londons sjåfører manglet forsikring.
Kostnad for en ulykke

Ifølge WKYC, den forsikrede sjåføren og hans forsikringsselskap betaler ut et gjennomsnitt på $ 2300 for materielle skader og $ 9600 for å dekke personskader i ulykker med uforsikrede sjåfører.
Gjennomsnittlig Usikrede Driver

Ifølge Institute of Advanced bilister, de fleste av uforsikrede sjåfører i Storbritannia er menn under 25 år. Denne demografiske har de høyeste forsikring priser fordi selskapene føler at menn under 25 år er mest sannsynlig å bli involvert i ulykker.
Økonomi

Manglende evne til å betale de høye premiene øker når økonomien smuldrer opp. I mai 2009 var mer enn 10 prosent av de som bor i Los Angeles arbeidsledige, noe som betydde at å betale for bilforsikring var umulig for en stor del av befolkningen.
Straff

Usikrede sjåfører møte strenge straffer som varierer avhengig av staten. I Illinois, ikke har gyldig bil forsikring kan resultere i en $ 500 fine. I Ohio, blir bilen tauet hvis du blir trukket over og er ikke i stand til å produsere bevis på forsikring. I New Jersey, får du en fin og kan være nødvendig for å fullføre samfunnstjeneste for første gang du blir tatt uten forsikring. Hvis du blir tatt igjen, er din lisens inndratt i to år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93867.html

Previous:
Next:

Accident Insurance