Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan bestille en New York DMV Driving Record Online

I staten New York, kjøring poster kan bestilles direkte fra DMV online. Bare den lisensierte driveren kan bestille sin egen kjøring posten. Dette sytems gjør det enkelt å få din kjøring posten for å gi til en arbeidsgiver, bekrefte førerkort status til et forsikringsselskap eller til andre formål. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du bestiller en New York kjøring posten nettet. Instruksjoner
en

Sett opp din nettleser til å akseptere cookies. I Internet Explorer 7, på toppen verktøylinjen klikker "verktøy", deretter "Alternativer for Internett". Klikk på "privacy"-fanen og sette nivået til "medium"
2

tak i følgende informasjon før du besøker New York DMV hjemmeside:.

Client Documentation nummer fra din lisens (enten over bildet eller under ordet "Driver License" på førerkortet) Document Number (nederst i høyre hjørne på din førerkort) Dato for birthSocial Security Number (siste 4 siffer) Current postnummer

3

Gå til New York DMV nettsiden til "Order et sammendrag av din kjøring posten" side. En hyperlink til dette nettstedet er inkludert i avsnittet i denne artikkelen. Klikk på ikonet som heter "Begin for at sjåføren abstrakt". Du vil bli bedt om å bekrefte at du er sjåføren som ber sin egen rapport.
4

Fyll ut alle opplysningene. Bekrefte din postadresse er riktig. Dette er den der sjåføren posten vil bli sendt. Hvis adressen er feil, må du gå til en New York DMV kontor for å få en kopi av din kjøring posten. Når du har fullført søknaden om kjøring posten et ordrenummer vil bli gitt på bekreftelsessiden. Skriv ned rekkefølgen som referanse i tilfelle du har noen problemer.
5

Gi en e-postadresse. Sjekk din e-post adresse etter at forespørselen er fullført for bekreftelse på at DMV forespørselen ble sendt riktig.
6

Bruk et kredittkort til å betale $ 10 for å få New York driver posten sendt til din adresse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93850.html

Previous:
Next:

Accident Insurance