Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Slik Lavere Bilforsikring

Bilforsikring er en stor utgift for den gjennomsnittlige husholdningen. Premiene, spesielt for nyere og større kjøretøy, kan være ganske høy. Mange variabler faktor i premie beløp. Mens mange av disse variablene er ikke direkte kontrollerbar, kan den gjennomsnittlige forsikret redusere Bilforsikring kostnader ved å eliminere unødvendige dekning, ved å øke egenandeler, og ved jevne mellomrom sammenligne premiene som tilbys av konkurrerende forsikring bærere. Du trenger:
Automobile bluebook.
Vis flere instruksjoner
en

Utforsk premie alternativer fra alle rabatt forsikring bærere minst en gang i året. Premie alternativer endres over tid.
2

Utforsk rabatter tilgjengelig fra forsikringsselskapene som tilbyr flere linjer med forsikring. Mange operatører tilbyr rabatter til kunder som kjøper både hus og bil politikk fra en enkelt transportør.
3

Bestem bilens markedsverdi, som er den mest et forsikringsselskap vil betale hvis bilen er skadet i en ulykke.
4

Drop all sammenstøt og omfattende dekning, for biler med lave virkelig verdi. Den potensielle gevinsten kan ikke rettferdiggjøre den nødvendige premie.
5

slippe noen diverse dekning som er gitt av andre beskyttelse kilder. For eksempel AAA medlemmer har ikke behov for nødsleping dekning siden dette er en primære fordelen av AAA. Mange bilprodusenter også gi akutt veihjelp i løpet av de første årene av kjøretøyet eierskap.
6

Fullføre en statlig godkjent defensiv kjøring klasse. Dette alternativet er spesielt nyttig for å senke forsikring priser av drivere som har ett eller flere punkter på en eksisterende kjøring posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93806.html

Previous:
Next:

Accident Insurance