Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan sikre en Horse Trailer

Det er ulovlig å kjøre bil uten forsikring, men mange ganger folk ikke forsikre sine tilhengere. Hest tilhengere kan være svært dyrt, og brukes til å frakte levende dyr. Hest tilhengere bør være forsikret for å beskytte de store investeringene som er involvert. Lær hvordan å sikre en hest trailer med disse trinnene. Instruksjoner
en

Samle informasjon om din hest trailer, som merke, modell, år og serienummer eller VIN (Vehicle Identification Number). Denne informasjonen er nødvendig for å motta et tilbud på forsikring.
2

vite hvor mange hester tilhengeren er laget for å hale, type stikk på tilhengeren, lengden og bredden og kjøpesummen. Å vite svarene på disse spørsmålene kan være nyttig til forsikringsselskapet hvis du er ute etter et tilbud. Du må også bestemme om denne traileren vil bli brukt til kommersiell bruk som haling andre hester for profitt. Forsikring vil være annerledes hvis kommersiell bruk eller personlig bruk.
3

Se deg rundt for forsikringsselskaper som tilbyr dekning for hest tilhengere. Begynn med din bil forsikring carrier. Hvis de tilbyr hest trailer forsikring, kan de tilby en rabatt til deg hvis du har eksisterende politikk med dem.
4

Bestem type og mengde dekning (for eksempel omfattende eller kollisjon) du ønsker å ha på hesten trailer. Hver stat er forskjellig på sine krav og begrensninger. Forsikringen leverandøren kan fortelle deg det minste beløpet på hver policy.
5

kjøpe hesten trailer forsikring som passer dine behov. Hold bevis på forsikring i bilen brukt til å frakte hengeren til enhver tid. Behold en kopi av forsikringen inne i hengeren hvis mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93799.html

Previous:
Next: No

Accident Insurance