Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hva er SR-22 dekning?

En SR22 obligasjon er en type motorvogn forsikring, ofte brukt for høy-risiko drivere, som gir et minimum dekning tillatt ved lov. Denne typen økonomisk ansvar dekker operatør og sikrer utstederstaten at føreren vil fortsatt være forsikret. Hvem som helst kan be om SR22 dekning, men det er oftest brukt av byrået av motorvogner og dommere i DUI tilfeller, at-feil ulykker og forsikring bortfaller eller lisens suspensjoner. Formål

SR-22 obligasjoner gi førere med minimum ansvar dekning tillatt ved lov. Denne dekningen er vanligvis betegnet for sjåfører anses som høy risiko ved å enten rettssystemet, et forsikringsselskap eller statens byrå av motorvogner. SR-22 obligasjoner er oftest nødvendig etter en DUI overbevisning, flere ulykker, at-feil ulykker, for gjeninnføre en lisens suspensjon eller en unnlatelse av å bevise forsikringsdekning.
Dekning

dekning for SR-22 obligasjoner varierer avhengig av staten. Vanligvis inkluderer state minimum ansvar beskyttelse minst $ 15.000 for personskade, $ 30 000 for hver ulykke og $ 10 000 for skade på eiendom. Mange land krever dekning for minst tre år. SR-22 priser er generelt høyere enn typiske forsikringer gitt karakter av deres bruk.
Prosedyre

Når en SR-22 er nødvendig, enten ved rettskjennelse eller DMV mandat, en kopi av politikken er arkivert med staten problemet. Bevis på dekning er nødvendig for å bli båret av sjåføren i bilen. Hvis dekningen opphører på grunn av manglende betaling eller utløp, de fleste statene krever forsikringsselskapet å varsle tilstanden i bortfalt dekning. Dette fører vanligvis til automatisk lisens suspensjon.
Krav

Å ha en SR-22 obligasjon er ikke det samme som å ha en omfattende forsikring. Når et krav er gjort, sikrer bindingen den andre sjåføren i en ulykke i henhold til det ytterste. Eventuelle skader eller tyveri til forsikringstakers eget kjøretøy vil ikke bli dekket i en ulykke.
Priser

SR-22 varierer basert på den enkeltes kjøring posten og staten bosted. Selv om prisene for høy risiko drivere er vanligvis dyrere enn for gode drivere, kan de som kreves for å gjennomføre en SR-22 politikk fortsatt shoppe rundt etter bedre priser. Vekstrater er påvirket av natur med noen sitater eller ulykker på førerens rekord, mengden av dekning og noen ganger den enkeltes kreditt rapporten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93913.html

Previous:
Next:

Accident Insurance