Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan kan jeg senke bilen min forsikringsutbetalinger etter en ulykke?

Filing en bil ulykke krav, i mange tilfeller kan øke premiene. Etter at du har hatt en bilulykke, er det flere ting du kan gjøre for å redusere forsikringspremier. Beløpet du sparer kan variere fra selskap til selskap. Hver forsikringsselskapet vil sannsynligvis ha en rekke alternativer for å spare deg for penger på grunn av konkurranseinstinktet av forsikringsbransjen. Instruksjoner
en

Spør forsikringsselskapet om rabatter. Sjekk med din nåværende forsikringsselskap for å se hvor mye din forsikring premiene vil øke som følge av ulykken, og spør om ulike måter å redusere premiene. Forsikringsselskapet vil ikke miste deg som en viktig kunde, og de kan tilby en plan for å hjelpe deg å redusere din premie.
2

Lag en liste over fem eller seks forskjellige forsikringsselskaper du ville vurdere å gjøre forretninger med. Ta deg tid til å ringe hver forsikringsselskapet på listen din og spør om de ulike rabatter de tilbyr. Du må gi dem litt informasjon, inkludert din siste ulykken. Finn ut hvilket firma som har den beste kombinasjonen av alternativene som vil redusere din forsikringspremie.
3

Vurdere å øke egenandelen eller ta et sikkerhetskurs. Egenandeler er out-of-pocket utgifter du må betale før forsikringsselskapet vil betale et krav. Hvis egenandelen er $ 250, for eksempel, bør du vurdere å øke den til $ 500 eller $ 1000. Enkelte selskaper tilbyr kurs gjennom National Safety Council som ved full utbygging vil redusere forsikringspremier. Spør din leverandør og potensielle tilbydere om slike kurs.
4

Implementere de nye endringene med en gang. Enten det er med ditt nåværende forsikringsselskap eller med et nytt selskap, vil du at endringene skal tre i kraft umiddelbart.
5

Få informasjon om andre endringer i politikken. Når du legger til hus eller leie forsikring på din bilforsikring, kan du få en rabatt fra mange forsikringsselskaper. En annen måte å potensielt redusere premiene er ved å legge en annen bil til auto forsikring, kvalifiserer deg for den multi-kjøretøy rabatt. Hvis du mottar forsikring fra et nytt selskap, kan du være få rabatt ved å kjøpe forsikringen rett fra deres nettside. Andre fordeler å utforske inkludere din alder. Hvis du er 50 eller eldre, vil noen selskaper gir deg en betydelig rabatt. I noen tilfeller rabatten kan være så mye som 45 prosent, ifølge nettstedet Insure.com.
6

Vurdere en annen bil. Den type bil du har kan også påvirke din forsikringspremie. Sportsbiler har en tendens til å ha høyere premie. To-dørs biler ofte har høyere premie enn sine fire-dørs kolleger. Hvis du er i markedet for en ny bil, kanskje du kan kjøpe noe som har lavere forsikringspremier
7

La forsikringsselskapet beskjed hvis du parkere bilen i en låst garasje;. Nevne eventuelle alarmer ; nevne kollisjonsputer og andre sikkerhetsfunksjoner. Hvis du er i ferd med å bevege seg, vurdere å flytte til et område som har en lavere kriminalitet, som også kan resultere i en lavere premie.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93873.html

Previous:
Next:

Accident Insurance