Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan lage et krav etter en bilulykke

Når du har vært involvert i en bilulykke det kan være overveldende å tenke på de neste trinnene du må ta. Av den grunn, hjelper det å ha en mental "ting å gjøre" sjekkliste før en ulykke skjer. Ved å ha denne mentale sjekkliste, vil du vite hvilken informasjon du må få mens du fortsatt er på åstedet for ulykken. Dette vil bidra til å lette prosessen med å sende inn et krav med ditt forsikringsselskap etter ulykken. Du trenger
3. parts driver informasjon
Kamera
vitner
politirapport
Vis flere instruksjoner
en

Innhent informasjon fra tredje- partiet driver hvis en annen sjåfør var involvert i ulykken. Informasjonen bør inneholde førerens navn, førerkort nummer, lisens plate nummer, kontaktinformasjon, sammen med navn og kontaktinformasjon for sjåførens forsikringsselskap.
2

Ta bilder av ulykken scenen for å tjene som underlagsmateriale. Dette bør inkludere bilder av bilen og eventuelle skader som er tydelig. Også ta bilder av den andre partens eiendom som er involvert. Hvis det var ingen skade på annen manns eiendom, bør du likevel ta bilder av den uskadde eiendommen.
3

Spør etter navn og kontaktinformasjon for eventuelle vitner som kan ha vært vitne til bilen ulykke. Ved å ha vitner til ulykken, kan forsikringsselskapet kontakte vitner for å bekrefte rapport om hva som skjedde.
4

File en politianmeldelse ved å ringe lokale politimyndigheter til åstedet for bilulykke. Som rettshåndhevelse offiser for en kopi av politirapporten for dine egne poster.
5

Telefon forsikringsselskapet umiddelbart etter ulykken. Noen forsikringsselskaper vil umiddelbart sende en takstmann til åstedet for ulykken. Hvis du ikke klarer å ringe forsikringsselskapet umiddelbart, sørg for å gjøre det innenfor den tidsrammen som er angitt på din forsikring.
6

Spør forsikringsselskapet representant for et krav nummer. Kravnummeret tjener som bevis på at et krav er inngitt. Du kan også bruke kravnummeret i fremtiden for å sjekke status for kravet ditt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93916.html

Previous:
Next:

Accident Insurance