Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Slik beskytter du deg fra å bli saksøkt for en bilulykke

Personskade krav og andre typer søksmål er vanlig der bilulykker er bekymret. Som bilist er det viktig å sørge for at du har selv dekket i tilfelle av en bil ulykke å beskytte deg mot slike potensielle søksmål. Forsikring, kan måten du kjører og hvordan du reagerer på ulykkesstedet alle gjøre en stor forskjell. Det er noen skritt du kan ta for å redusere sjansen for en kostbar rettssak, samtidig som du beskytter deg selv og dine kjære på motorveien. Instruksjoner
Få Høyre Insurance
en

Forskning forpliktelsen dekning som kreves i staten. Det er ditt ansvar å ha det minimum av forsikring kreves av statlig lovgivning der du kjører. Disse minimumskrav, men i noen stater er ikke nok til å oppveie kostbare rettssaker. Du må sjekke minimum ansvar dekning i staten for å fastslå om det tilsvarer nok til å dekke en kostbar rettssak.
2

anmeldelse politikk nøye og sørg for at du vet nøyaktig hva din politikk dekker og hvilke drivere det dekker. Hvis bare du er dekket som sjåfør og din ektefelle kommer i en ulykke mens du kjører bilen din, vil forsikringsselskapet ikke betaler ut. Dette betyr at du kan finne deg selv som en saksøkt i en kostbar rettssak.
3

Se etter og sørge for at det er en klausul som sier hvis en betaling er gjort på dine vegne, fraskriver skadelidte rett til å saksøke deg personlig for en ulykke. Dette bidrar til å beskytte deg i tilfelle du blir funnet på feil i en rettssak.
Drive Defensivt
4

Følg alle trafikkregler på motorveien. Bryter trafikkreglene, for eksempel fart, er en stor gjerningsmann som bidrar til ulykker på motorveier. Adlyde trafikkregler reduserer risikoen for en ulykke og påfølgende søksmål.
5

Avstå fra å kjøre aggressivt og la følelsene få det beste ut av deg mens bak rattet. Det tar bare et øyeblikk å forårsake en bilulykke, for eksempel å få sint på noen som bare klippe deg av, tråkke på gassen og kjører på rødt lys, forårsaker en ulykke.
6

Tregere når du kjører i dårlig vær. I situasjoner hvor sikten er lav, er din reaksjonstid mindre, og hvis du ikke bremse ned, har du sikkert øke sjansene for en bilulykke. Når veiforholdene er farlige, trenger du ekstra tid til å bruke bremsene i en målt mote.
På ulykkesstedet
7

Pass på hva du sier på ulykkesstedet. Hvis du befinner deg i en bilulykke, hva du sier på scenen hvis livsviktig. Under ingen omstendigheter bør du ta ansvar for ulykken, du skal heller ikke si noe til implisere selv, blant annet i noen uttalelser gitt til politiet. I tilfelle den andre sjåføren på scenen innrømmer urett, men du bør ta hans uttalelser eller gi disse uttalelsene til politiet for å inkludere i ulykken rapporten.
8

Samle riktig informasjon. Når involvert i en ulykke, bør du ta opp all mulig informasjon på scenen. Du må registrere merke og modell av alle kjøretøyer som er involvert, få navnene på alle drivere og førerens forsikring bærere og politiske tall. Du må også spille inn så mange detaljer som mulig om ulykken scenen, inkludert værforhold, veiforhold, skader på biler og annen eiendom, uttalelser fra eventuelle vitner, ambulanse informasjon, politiet informasjon og tauing selskapet informasjon. Hvis mulig, bør du ta bilder fra en rekke vinkler av ulykken scenen.
9

Rapporter ulykken til Department of Motor Vehicles så snart som mulig, etter en ulykke. Ikke bare er dette lovpålagt, men ikke gjør det, kan det resultere i at advokater for en fordringshaver gripe på slike ikke-handling som en demonstrasjon av feil fra din side.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/94010.html

Previous:
Next: No

Accident Insurance