Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Coupe vs Sedan Insurance

En viktig faktor når du kjøper et kjøretøy er dens potensial forsikringskostnader . Forsikring priser varierer basert på hvilken type kjøretøy du eier . Så om du kjøper en coupe eller en sedan kan påvirke hvor mye du betaler for forsikring. Sedan

Sedan er vanligvis sikrere biler enn kupe . De er større og kan ikke nå toppen hastigheter på sportslig kupe . Fordi sedan drivere er generelt mindre sannsynlig å opprettholde alvorlige skader , og derfor vil koste forsikringsselskapet mindre , sedan forsikring priser har en tendens til å være lavere enn coupe forsikring priser.
Coupes

coupes , på den annen side , oppmuntre høyere hastigheter og er et populært mål for bil tyver . Jo mer hevder et forsikringsselskap får for en gitt type kjøretøy , høyere forsikring priser har en tendens til å være for at kjøretøyet. Vanligvis kupeer har høyere priser for dekning som beskytter den forsikrede person fra personskade og tyveri tap.
Andre faktorer
p Det er nyttig å få et tilbud fra forsikringsselskapet før du legger en bil til politikken . Sitater er gratis og vil informere deg om hvor mye du kan forvente å betale for forsikring for ulike kjøretøyer . Sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsputer og kjørelys kan senke forsikring priser .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93999.html

Previous:
Next:

Accident Insurance