Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Del 7 Insurance Forskrift

Alle kanadiske provinsielle og territorielle myndigheter krever drivere for å bære ansvarsforsikring. I tillegg til å forsikre andre mennesker og deres eiendom, omfatter forsikringen også de medisinske utgifter og inntektstap for sjåføren. I British Columbia, er denne forsikringen mandat gjennom Insurance (Vehicle) Act. Det må kjøpes fra det statlige Insurance Corporation of British Columbia (ICBC). Del 7 av loven dekker "no-fault" ulykken fordeler. Medisinsk og rehabiliteringspenger

ICBC betaler for all medisinsk behandling, inkludert noen form for terapi eller protese, så lenge det faller innenfor ICBC retningslinjer som "rimelig" og "nødvendig". Det er en $ 150000 cap. Ingen midler fra ICBC kan brukes hvis Medisinske tjenester Plan midler er tilgjengelige for å dekke kostnadene ved behandlingen. Rehabiliteringskostnader som oppfyller med ICBC retningslinjer er betalt bare hvis ingen andre forsikring plan dekker dem. Kvalifiserte rehabilitering utgifter inkluderer montering en bolig for å imøtekomme en rullestol, og gir en i hjemmet ledsager og selv kjøpe en bil for noen som ikke lenger kan bruke offentlig transport.
Totalt uføretrygd (TTDS)

Den skadde er dekket for TTDS hvis tiden ansatt eller ansatt i minst seks måneder under den forrige 12-månedersperiode. For folk som er kvalifisert, er funksjonshemming betalt for den perioden de er ute av stand til å arbeide på jobben sin opp til et maksimum på 104 uker. Folk som ikke klarer å jobbe når som helst jobb motta betalinger før de er i stand til å arbeide, eller fyller 65 år.

Hjemmeværende Fordeler

En husmor som er skadet og ute av stand til å utføre regelmessig rengjøring oppgaver er kompensert for kostnadene til å betale noen for å gjøre dem. Foreløpig er maksimal tillatt per uke $ 145. Disse fordelene er også betalt før personen er i stand til å gjenoppta oppgavene, opptil 104 uker. I tilfelle personen aldri kan gjenoppta disse oppgavene, fortsetter kompensasjon til personen når 65 år.
Beregning av TDD

funksjonshemming betalingen er basert på en ukentlig mengde. Den beregnes ved å dividere det faktiske antall dager og uker jobbet for de siste 12 månedene. Betalingen er 75 prosent av det totale. Hvis personen er deaktivert for mindre enn en uke, blir beløpet forholdsmessig for hver dag med arbeid savnet. Hvis denne summen er mindre enn $ 5, er det ingen betaling. Når en person kvalifiserer for ytelser fra Workers Compensation Board, er WCB ansvarlig for uførhet betalinger. For en person dekkes Canada Pension Plan eller Quebec Pension Plan, uansett mengde fått fra dem er trukket fra betaling fra ICBC.
Andre fordeler

del 7 tilbyr død fordeler, tap av ekteskapelig støtte fordeler og annen viktig støtte for ulykken ofre. Alle fordelene tilgjengelig under Del 7 er best forklart av en kvalifisert forsikringsmegler. The Insurance Brokers Association of British Columbia har en katalog som er nyttig. The Insurance Bureau of Canada er også en utmerket ressurs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93974.html

Previous:
Next:

Accident Insurance