Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Bil forsikring Grenser

Hver bil forsikring har sine grenser, med forsikringstaker som har kjøpt forsikringen bestemme de fleste begrensninger. Mens stater og finansieringsselskaper fastsatt minimumsgrenser, design hver forsikringstaker en pakke med forsikring med grenser som han er komfortabel med. Funksjon

Begrensninger på bilforsikring tillate forsikringstakere å spare penger ved å senke grensene til juridiske krav og for å sikre bedre beskyttelse ved å øke grensene. Høyere politiske grenser øker politiske kostnader, men kan lukke den finansielle vinduet for ansvar som følge av uforutsette hendelser, inkludert flere kjøretøy kollisjoner og sammenstøt med uforsikrede bilister.
Numeriske begrensninger

faktiske økonomiske grensene for en forsikring er uttrykt i tre tall. Dette gjelder både den del ansvar så vel som de omfattende og kollisjon segmenter. De tre tall, som i $ 15 000 /$ 30 000 /# 15000 (eller 15/30/15) representerer personskade grense per person grensen per ulykke og skade på eiendom grense per hendelse henholdsvis.

Finansiering Grenser

Når du kjøper eller leier en bil, er driverne som kreves for å opprettholde en full dekning politikk. Grensene for politikken må være tilstrekkelig til å dekke den fulle kostnaden av kjøretøyet for å beskytte finans selskapets finansielle sikkerhet.
State Grenser

Mens noen stater tillater drivere for å betale kontant i tilfelle ulykker, serverer et grunnleggende ansvar forsikring samme formål, og er standard for de fleste stater. Minimumsgrensen av grunnleggende ansvar dekning varierer fra stat til stat, men er designet for å dekke minimum gjennomsnittlig økonomisk tap i et kjøretøy til kjøretøy kollisjon, som vanligvis er 15/30/15.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93943.html

Previous:
Next:

Accident Insurance