Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan håndtere en Auto påstand med en forsikring adjuster

Forsikringsselskapene ansette justerbar som bestemmer hvor mye å betale for krav som er gjort når en bil ulykke inntreffer . Når du ringer din agent eller forsikringsselskapet for å gjøre et krav en justering vil bli sendt hjem til deg eller til ulykkesstedet for å vurdere skaden på bilen din . Instruksjoner
en

Lytt til hva regulatoren har å si. Regulatoren vil forklare hva han kommer til å gjøre før måling av skade på bilen din .
2

Har alle fakta rett til å svare på eventuelle spørsmål som adjuster kan ha. Gi så mange detaljer som du kan for å bevise din sak til regulatoren .
3

Ikke rush å signere noe presentert av regulatoren . Be om en kopi av rapporten til å vurdere alle fakta .
4 p Hvis du ser noen problemer med rapporten , være hyggelig , men bestemt med regulatoren . Han er der for å gjøre en jobb, men han vet også at du vil være under stress etter å ha blitt involvert i en ulykke .
5

Forstå hvordan skadeoppgjør myndighet fungerer. Forsikring justerbar er vanligvis autorisert til å avgjøre krav for spesifikke dollar beløp . Dette betyr at du kan få en sjekk fra regulatoren ved ulykken scenen eller hjemme etter at skaden har blitt vurdert .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93845.html

Previous:
Next:

Accident Insurance