Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Florida Motorcycle Insurance Krav

Forsikring er en av de få måtene som folk har for å redusere risikoen i hverdagen. Og i noen annen arena er forsikring viktigere enn med kjøretøy i bevegelse. Mange land krever at eiere og operatører av biler, lastebiler og motorsykler skaffe og opprettholde et visst nivå av forsikring for å beskytte seg selv og andre sjåfører. For motorsykkel ryttere i Florida, for eksempel, krever statlige loven at hver rytter kontinuerlig opprettholde et grunnleggende nivå av dekning til lovlig operere på offentlige veier og motorveier. Personskade og Personal Property Skade Ansvar

Hver sjåfør - enten de driver en bil, lastebil, varebil, motorsykkel eller kommersielle kjøretøy - må ha grunnleggende dekning ved lov i delstaten Florida. Ansvar dekning beskytter motorsykkel ryttere fra de juridiske konsekvensene av trafikkulykker ved å tilby en base av dekning. Imidlertid ikke ansvar dekning ingenting for forsikringstakeren. I stedet beskytter ansvar dekning forsikringstakeren fra rettssaker søker skadeerstatning av andre parter som er involvert i en ulykke med forsikringstakeren. Florida State lov krever at motorsykkel ryttere opprettholde $ 10.000 per person personskade dekning, $ 20 000 totalt personskade, $ 10,000 Personal Property skade ansvar og $ 30,000 i Single Limit ansvar dekning.
Personskade beskyttelse og kollisjon dekning

Florida State loven ikke krever motorsykkel ryttere å beholde eller opprettholde noen form for omfattende forsikringsdekning. Typer dekning som faktisk er gunstig for forsikringstakere selv - slik som Personskade beskyttelse eller kollisjon dekning - er ikke påkrevd, men de er absolutt anbefales. I situasjoner når du er involvert i en ulykke med uforsikrede eller under-forsikrede drivere, er det nyttig å ha din egen form for dekning og beskyttelse. Husk at de minimumskrav som kreves av staten Florida ikke dekke kostnadene for å reparere motorsykkelen etter en krasj, og heller ikke gir de noen kompensasjon for dine egne medisinske kostnader.
Florida er en No-Fault State

delstaten Florida regnes som en No-Fault staten for ulykker, noe som betyr at kan ikke gjøres krav og behandles uavhengig av hvem som er fast bestemt på å være feil for en bestemt ulykke. På grunn av dette, hjelper det å kjøpe utvidet dekning utover de nødvendige minimumskrav fremsatt av staten Florida. I tillegg til å oppsøke din Personskade beskyttelse og Kollisjon dekning, bør du også sterkt vurdere å anskaffe et høyere nivå av Personal Property ansvar dekning enn hva staten krever. For Florida, kan $ 10,000 i eiendom ansvar ikke være tilstrekkelig til å dekke alvorlige ulykker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93983.html

Previous:
Next:

Accident Insurance