Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan Fil en SR22 i Kansas

Formålet med Form SR22 varierer fra stat til stat. I Kansas er Form SR22 ment å beskytte borgerne fra problemdrivere. Problemdrivere er pålagt å sende inn skjemaet som bevis på at de bærer ansvarsforsikring. Form SR22 må være innlevert i Kansas dersom sjåføren nektet å ta en utåndingsprøve, er under obligatorisk forsikring tilsyn, har blitt dømt for fyllekjøring eller DWI eller har suspensjon av en lisens på grunn av mange bevegelige brudd, eller dersom en ulykke skjedde i som operatøren ikke har tilstrekkelig forsikring. Hvis du er forpliktet til å innlevere Kansas skjema SR22, er det en enkel prosess. Instruksjoner
en

Spør etter innlevering av skjema SR22 fra en autorisert forsikring agent. Autoriserte forsikringsagenter kan ligge i den lokale telefonkatalogen for eksempel Gule Sider eller on-line på Kansas DMV nettsiden.
2

Kontroller at du oppfyller Kansas State minimumskravene. Dekning på $ 25.000 for én person drept eller skadd, $ 50 000 for to eller flere mennesker drept eller skadet og $ 10 000 for skade på eiendom er nødvendig. Diskuter med forsikringsagent disse minimumskravene og betale fastsatte avgifter til forsikringsselskapet byrå.
3

Vent å motta SR22. Forsikringsagent skal rope på forespørsel til den sentrale kontoret til Kansas, som så vil sende inn skjemaet elektronisk med Department of Financial Responsibility i Kansas DMV. Du vil da motta skjemaet hvis den blir godkjent.
4

Hold SR22 oppdatert i minst 36 måneder. Lisensen din kan bli suspendert dersom skjemaet ikke er fornyet minst 15 dager før utløpsdatoen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/94007.html

Previous:
Next:

Accident Insurance