Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan sikre en Salvaged Vehicle

På mange måter, opprettholde en reddet kjøretøy er det samme som å forsikre en ny bil, men fordi verdien av en reddet bil er lavere, vil prisen på politikken vanligvis være lavere, også. Noen forsikringsselskaper kan oppfatte berging tittelen som en ekstra risiko, mens andre kan se det som rett og slett en nedgang i eiendelens verdi. Ikke alle forsikringsselskap tilbyr forsikring for berges biler. Instruksjoner
en

Finn berging av bilen. Hvis du berget bilen selv, gå på NADA Guides (Nadaguides.com), inn i bilen merke, modell og år for å se den virkelige retail verdi. Trekk fra 20 prosent fra denne verdien til å finne restverdien.
2

Consult lokale forsikringsagenter for å få en politikk på bilen. Fortell dem at bilen er en restverdi kjøretøy, noe som gjør den faktiske verdien mindre enn den endelige verdien. Mest sannsynlig vil de bruke sine egne beregninger for å fastslå verdien.
3

Velg dekning alternativer som best beskytter bilen. Inkluder sammenstøt og omfattende i din påstand. Sammenstøt og omfattende vil legge til beskyttelse mot tyveri, stormer og ulykker. Siden verdien av bilen er lavere, bør prisen av politikken være lavere i tillegg. Hvis prisen er for høy, gå til trinn 4..
4

Consult annet forsikringsselskap og få en annen sitat på kjøretøyet. Du kan finne at på grunn av berging tittel, prisene på politikken varierer ganske mye. Noen forsikringsselskaper kan oppfatte berging tittelen som en ekstra risiko, mens andre kan se det som rett og slett en nedgang i eiendelens verdi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93876.html

Previous:
Next:

Accident Insurance