Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hva slags dekning trenger jeg når jeg leie en bil?

Leie en bil kan få en person fra punkt A til punkt B, men det kan bli forvirrende om hvilken type forsikring er nødvendig for å beskytte føreren i tilfelle en ulykke på veien. Det finnes en rekke alternativer for forsikring for å beskytte leietaker uansett hans situasjon i tilfelle det er skader eller tyveri påløpt i løpet av leieperioden. Og disse alternativene kan gi varierende grad av dekning - fra grunnleggende ansvarsforsikring som dekker eventuelle skader og kollisjon forsikring som dekker skade på bilen ved en ulykke, hele veien opp til forsikring som dekker eventuelle medisinske skader eller andre typer skader, eller ved, bilen. Noen forsikringsselskaper er nødvendig på bilen i løpet av leieperioden, men hvor og hvordan leietakeren betaler for det kan variere. Personlig Bilforsikring

I noen tilfeller kan en sjåfør eksisterende bil forsikring på sin egen bil tilbyr tilstrekkelig dekning for en leie. Det avhenger av detaljene i politikken og forsikringsselskapet som tilbyr det, slik at en sjåfør bør sjekke med selskapet hans for å se om politikken også vil dekke eventuelle reparasjoner eller skader pådratt mens du kjører en leiebil, eller hvis stjålet fra bilen mens det er leid ville være dekket. Politikken eid av leietaker bør omfatte grunnleggende ansvar og kollisjon dekning, men kan også omfatte omfattende forsikring som dekker ytterligere skade på bilen, eller politikk som dekker medisinske kostnader knyttet til en ulykke.
Kredittkort
p Hvis en eksisterende forsikring ikke dekker leie, bør en driver også sjekke med henne kredittkortselskapet, siden noen kort tilbyr også forsikring på utleie belastet kortet. Mange kort tilbyr noen kollisjon og tyverisikring på leiebiler, men en person som søker en leie bør sjekke først for å se om det ville være tilstrekkelig til å dekke eventuelle kostnader. Kredittkort er ofte stolt på som sekundær forsikring når du skal leie bil, men kan ikke betale ut nok til å dekke kostnader der store skader eller tyveri oppstår. De vanligvis dekker bare grunnleggende kollisjonsskade, og dekker ikke ansvar sjåfør, passasjer eller tilskuere.
Leietaker er Insurance

De aller fleste av leiebil selskaper tilbyr også leieren er forsikring til sjåfører som leier biler fra dem. Selskaper kan tilby varierende grad av dekning for varierende priser, og de nærmere avhenge av de eksakte retningslinjer. Husk at utleiefirmaene se forsikringsdekning de selger med en leie som en pengene-maker for dem, så tenk på at selv om deres politikk kjøpt med utleie kan gi nødvendig dekning, er det ikke sannsynlig å være på en rimelig pris. Bilutleie selskaper tilbyr en rekke dekning, alt fra grunnleggende ansvar og kollisjon forsikring hele veien opp til omfattende, men kostbare, pakker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93995.html

Previous:
Next:

Accident Insurance