Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hva skjer hvis du har en bilulykke og ikke har forsikring?

En bilulykke er skremmende i alle tilfeller, men det er mye mer så når du ikke har bilforsikring. I de fleste stater, kjører uten forsikring er en forbrytelse, og du kan møte alvorlige straffer for kjøring uten det, spesielt hvis du kommer i en ulykke. Videre kan mangel på forsikring forlate deg personlig ansvarlig for eventuelle skader eller skader forårsaket av et vrak som kan være økonomisk ødeleggende. Court
p Hvis du ikke har bevis for forsikring på åstedet for en ulykke, må du presentere bevis for retten. I tilfelle en ulykke, må forsikringen kortet du presentere være gyldig for datoen for ulykken. Hvis du ikke har bevis, må du gå for en dommer.
Fines
p Hvis du ikke har bevis på forsikring når du går før dommeren, du kan ved bøtelagt. Bøter for kjøring uten forsikring varierer fra staten, og de kan være tunge.

Suspension

Mange land, deriblant Ohio og California, vil suspendere førerkort eller dine bilskilt hvis de oppdager du kjører uten skikkelig forsikring. Lisens plate suspensjon omfatter vanligvis impoundment eller immobilisering av kjøretøyet i minst 30 dager.
Søksmål
p Hvis du ikke har bil forsikring, kan du bli saksøkt personlig for eventuelle skader eller skader som har oppstått i en ulykke hvor du var på feil. Avhengig av hvor mye skade gjort, kan du miste ditt hjem og annen eiendom du har hvis du ikke har penger til å dekke det beløpet du skylder.
Bil
< p> Hvis du ikke har bil forsikring og er i en ulykke der du er funnet å være feil, eller du bor i en no-fault stat, er du selv ansvarlig for eventuelle skader på egen bil. Hvis du ikke har råd til å reparere bilen eller kjøpe en ny en, kan du være uten bil i lang tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93887.html

Previous:
Next:

Accident Insurance