Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Libability Car Insurance lover i California

I California er alle bilister pålagt å ha ansvarsforsikring i tilfelle de er i en bil ulykke. Ansvarsforsikring dekker godtgjørelse på andre involvert i ulykken hvis de lider skader og /eller deres eiendom er skadet. Under statlig lovgivning, må enten bil forsikring eller annen type bevis på økonomisk ansvar være på fil for alle kjøretøy drevet på, eller parkert på, California veier. Obligatorisk

Ansvarsforsikring eller en erstatning metode for å betale for skader er obligatorisk for alle førere i California. Selv innbyggerne i staten som eier biler men ikke drive er pålagt å ha et minimum av ansvarsforsikring eller en annen California Department of Motor Vehicles-godkjent metode for å betale for skader.
Financial Responsibility

Annet enn å ha en ansvarsforsikring, godtar California DMV tre metoder for økonomisk ansvar: et depositum på $ 35 000, som må være i DMV besittelse, en $ 35 000 kausjonist obligasjon fra et California-lisensiert selskap, eller en DMV utstedt av selvtillit forsikringsbeviset. Staten DMV Financial Responsibility Unit oppsyn kontantinnskudd og selvstendig forsikring. Selskaper som utsteder kausjonist obligasjoner kan være plassert gjennom staten Department of Insurance.
Minimumsdekning

Hvis typen økonomisk ansvar overtatt av bilisten er en ansvar forsikring, deretter minimum forsikring kravet om å dekke skader på eiendom er $ 5000. Død eller skade på en person må dekkes av et minimum $ 15,000 politikk. Skade eller død for mer enn én person må dekkes av et minimum $ 30,000 politikk.
Registrering Suspension
p Hvis en forsikringstaker kansellerer sin politikk og en ny politikk er ikke registrert med DMV innen 45 dager, deretter bilens registreringsnummer er underlagt suspensjon. Registreringen kan også bli suspendert dersom kjøretøyet endringer eierskap og forsikring informasjon for bilen ikke er levert til DMV innen 30 dager etter eierskiftet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93937.html

Previous:
Next:

Accident Insurance