Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvorfor du trenger Bilforsikring

Når du kjører en bil som har potensial til å forårsake skade på andre biler, mennesker og eiendom, bærer forsikring hindrer overveldende kostnader knyttet til skader og juridiske utgifter. De fleste stater krever et minimum av ansvarsforsikring dekning, som vil betale for skade på eiendom eller personskade av andre at du kan føre, men det finnes alternativer til å legge til at grunnleggende dekning. Grunnleggende ansvar dekning

Hver stat krever at sjåførene bærer det økonomiske ansvaret for eventuelle skader de kan forårsake andre sjåfører. Den beste måten å demonstrere grunnleggende økonomisk ansvar er å gjennomføre lovens minimumskrav som kalles grunnleggende ansvarsforsikring, som gir dekning for noen skade på eiendom, personskade eller død en sjåfør kan forårsake. Grunnleggende ansvar dekker ikke skade på sjåførens bil.
Full dekning

Mens loven kan bare kreve å foreta grunnleggende ansvar, auto lån selskaper og leasing selskapene kan krever at du bære full dekning for å beskytte sine investeringer, som er den bilen du kjøper eller leier. Full dekning inkluderer grunnleggende ansvarsforsikring, men det legger også til en helhetlig politikk, samt kollisjon dekning.
Omfattende Forsikring

Omfattende forsikring er ytterligere dekning for skader påført bilen du kjører, selv om det ikke er din egen bil. Den dekker også tyveri av kjøretøyet og skader fra naturkatastrofer som flom og branner. Selve navnet på politikken omtales som omfattende er omfattende fysisk skade dekning.
Kollisjon forsikring

beskyttelse er nødvendig hvis du blir truffet av et annet kjøretøy eller et objekt som forårsaker skade på bilen din. Dette er nødvendig dekning i en kollisjon med et kjøretøy der sjåføren ikke har noen forsikring i det hele tatt.
Usikrede bilistene

For ekstra beskyttelse, kan kollisjon forsikring være forsterkes av uforsikrede bilist beskyttelse, som dekker bilen din hvis den andre sjåføren ikke har forsikring. Uforsikrede bilister forsikring dekker deg i tilfelle du eller bilen er skadet av en sjåfør som ikke har forsikring eller hvis du er i en hit-and-run kollisjon. Avhengig av dekning, vil forsikringsselskapet dekke kostnadene selv om du aldri få noe informasjon fra den andre sjåføren.
Egenandeler

For alle retningslinjene som er nevnt ovenfor, en egenandel er beløpet du betaler før forsikringen spark i. For eksempel, hvis egenandelen er $ 500 og dine skader er $ 2000, vil du måtte betale egenandelen før forsikringen betaler $ 1500. Egenandeler kan generelt variere fra $ 50 til $ 1000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93897.html

Previous:
Next:

Accident Insurance