Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hva er Ansvar Car dekning?

Du er pålagt å ha bil forsikring hvis du kjører en bil i USA ansvaret dekning i politikken dekker utgiftene for den andre personens kroppslige skader, kjøretøy og skade på eiendom opp til de rammer som er angitt i politikken. Det er minimum forsikring som kreves for å drive bilen. Din state-lisensiert forsikring agent eller megler kan fortelle deg om dine muligheter og juridiske krav til staten. Kollisjon

en kollisjon resultater når bilen gjør fysisk kontakt med en annen bil, forårsaker skade. Ansvar dekning grense brukes til reparasjon eller utskifting av den andre personens skadet bil, det dekker ikke bilen skade. Hvis policyen beløpet ikke dekker alle skadene, er du ansvarlig for de resterende kostnadene.
Eiendom Damage

beløpet som er angitt av politikken går mot reparasjon eller erstatning av den skadede stedet. Noen elementer som ofte er involvert i kollisjoner er gjerder, postkasser og brannhydranter. Skader på konstruksjoner, slike butikker, kontorbygg og parkeringsanlegg, også er beskyttet. Hvis politikken grensen ikke dekker skadene, kan du bli ansvarlig for eventuelle gjenværende kostnader for reparasjon eller utskifting av eiendommen.
Personskade

politikken grensen dekker eventuelle kroppslige skader påført av den andre sjåføren og hans passasjerer. Medisinske utgifter inkluderer innledende behandling av skader og eventuelle omsorg oppfølging knyttet til skader. Dette omfatter legebesøk, fysioterapi og polikliniske tjenester.
Andre Dekket Utgifter

personskade delen av politikken også kan dekke juridiske forsvar avgifter eller fond for kausjon for noen oppført på politikken, Begrenser andre sjåførens tap av inntekt på grunn av medisinske årsaker eller juridiske forpliktelser knyttet til ulykken eller begravelse utgifter.
Politikk

Du kan kjøpe en politikk med delt grenser eller med en enkelt grense. Split-limit dekning angir separate mengder dekning for personskade og materielle skader, mens single-limit dekning er for både personskade og materielle skader. For eksempel, hvis du har en splittet politikken grensen på $ 15.000 for personskade og den andre sjåførens medisinske utgifter totalt $ 20 000, er du ansvarlig for de resterende $ 5000. Men hvis politikk har en enkelt grense på $ 30.000 og skade på eiendom er mindre enn $ 10.000, vil alle kostnader dekkes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93834.html

Previous:
Next:

Accident Insurance