Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Slik installerer en Offset Stroker Crank Pin

The sveiv pins, eller sveiv tidsskrifter, er de sylindriske biter av stål eller aluminium som holder motvekter av motoren sveiv sammen. Sveiv pinnene er også festepunkter for veivstenger i motoren. Når du øker forskyvning av en motor med en "stroker kit," offset sveiv pins brukes vanligvis til å øke reiseavstanden av en stempelstang og stempel. Hvis du installerer stroker sveiv pins feil, risikerer du å forstyrre balansen i motoren din. Du trenger
Torque pipenøkkel
Torque støpsel
Motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Legg dine sveiv motvekter ut på et bord og organisere dem i riktig installasjon rekkefølge. Hver sveiv motvekten bør ha et nummer som identifiserer posisjonen i det hele sveiv. For eksempel, hvis en sveiv motvekt har nummer "1" stemplet inn i metallet, er det den første motvekten i serien. Plasser "1" motvekten først og fortsetter inntil det høyeste tallet. Hvis sveiv motvekter ikke har stemplet tall, se etter bokstaver. Ytelse og tilpassede skrur ofte kommer med tegninger fra produsenten. Rådfør skissene hvis du har dem.
2

inn en offset Stroker pin mellom hver motvekt og sett boltene som holder hver pin på plass. Forsiktig skru boltene et par svinger. Ikke stram skruene ennå. Boltene holde stroker pins på plass mens du demontere hele sveiv.
3

Stram hver sveiv Stroker pin bolt til riktig moment. Ikke gjette riktig moment eller bare stramme bolten før det ikke slår lenger. Uriktige dreiemoment kan føre til at sveiven å falle fra hverandre ved operasjonelle hastigheter. Konsultere blåkopi for sveiv eller et kjøretøy-spesifikke reparere manuell. Men fordi din motor bruker offset stroker pins, kan dreiemoment være høyere enn hva lager spesifikasjonene krever.
4

Ta sveiven til et verksted for balansering, hvis mulig. Selv om du har installert de sveiv pins riktig, den minste av feil i de med strek sveiv motvekter eller pinner kan forårsake motor ubalanser. Motor ubalanser føre til motorer for å vibrere mer enn vanlig, og kan føre til for tidlig slitasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92630.html

Previous:
Next:

Hot Rods