Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hot Rod Trucks av 1950

storhetstiden hot-rodding var i live og godt tiår senere. Tordnende brøl av motorer gjennomsyre luften og uttrykket "La oss brenne gummi!" er fortsatt hørt på drar striper. Noen biler egner seg godt til å bli konvertert til hot rods og 1950 lastebiler faller inn i den kategorien. Etter å ha blitt masseprodusert i tusentall, disse lastebilene er lett tilgjengelig. De finnes på mange resirkulering meter og gjennom private selgere. Siden bilene blir stadig restaurert, deler er relativt rimelig i pris og lett skaffes fra restaurering forsyning hus. Jeep Trucks

Jeep lastebiler egner seg godt til å være off-road hot rods. Å ha high road klaring, er det endelige utseendet for off road ytelse. Med squarish vinkler, er den holdning militaristisk i naturen. FC 170 bygget i 1957 er en nysgjerrig pickup lastebil. Det er faktisk en varebil, som ble fabrikken omgjort til en pickup lastebil. Det har ikke en hette, men snarere har førerhuset over forhjulene. Alle Jeeps er firehjulstrekk siden det tiltenkte formålet var for off road bruk.
General Motors Trucks

Tusenvis av General Motors lastebiler ble produsert i 1950 og alle egner seg godt til å bli en tilpasset hot rod. En spesiell interessant nisje stang er Cab Over Engine eller COE lastebil. Disse ble aldri produsert for å bli kunstgjenstander, men heller som tunge hale arbeid lastebiler. Hot rodders har gjenoppstått disse kjøretøyene med noen interessante resultater.
Ford Trucks

Ford også produsert tusenvis av lastebiler i 1950 og utformet dem med heavy duty komponenter siden deres tiltenkte bruk var for tung sleping. De fleste Ford lastebiler av æra har avrundede og firkantede vinkler og utseendet kan være dramatisk etter kroppen restaurering og maling etterarbeid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92675.html

Previous:
Next:

Hot Rods