Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan øke oljetrykket i en bil

Spør enhver høy ytelse motor byggmester hva den viktigste årsaken til motorsvikt er, og kort av deler brudd, er det problemer med oljeforsyningen. Olje er levetiden blod fra en motor, og hver bevegelige komponent inne i motoren er konstruert for å operere på en pute av olje. Jo raskere du går - og dermed, jo raskere du slår av motoren - jo mer oljetrykk du trenger å gi samme nivå av smøring som på de lavere omdreininger per minutt (RPM). Det finnes måter å forbedre din oljetrykk hvis du er villig til å bruke litt tid og ha litt mekanisk evne. Du trenger
Jack
Jack står
Oppsamlingspanne
Wrench
Olje filter skiftenøkkel
Socket satt
Høytrykk oljepumpe
pakning skrape
pakning
pakning sealer
Olje
Olje filter
Clean rag
Vis flere instruksjoner
en

Klargjør bilen. Åpne panseret og sett på parkeringsbremsen. Heve fronten på bilen på jack og sted bukker under chassis. Senk bilen på tribunen.
2

La oljen renne ut. Sett en hake fat under bunnpannen bunnpluggen og fjerne pluggen med en skiftenøkkel. La oljen renne ned i pannen. Dette er også et godt tidspunkt å skifte olje filter. Plasser fangsten fat under oljefilteret og ta ut filteret med en olje filter skiftenøkkel. La filteret renne ned i pannen. Plasser en dråpe gammel olje rundt gummipakningen på det nye oljefilteret og spinne den på plass på filteret festeflaten. Når gummipakningen kommer i kontakt med pad, trekkes den tre fjerdedeler av en sving for hånd.

Fjern få kjøpt. Kast den brukte olje og filter på en hensiktsmessig måte. (De fleste kommunene har et eget sted å kaste bort avfall som dette.)
3

Løsne bunnpannen. Med en socket, løsne og fjerne boltene fra omkretsen av bunnpannen. Trekk bunnpannen å fjerne det. Plasser den ut til siden i en ren plassering. Fjern oljepumpe. Fjern oljepumpe festebolt med en skiftenøkkel. Slipp oljepumpe fra oljepumpe mount.
4

Skift olje pumpen. Plasser den nye høytrykk oljepumpe på oljepumpe festeflaten og erstatte bolten. Trekk til bolten med en skiftenøkkel. Fjerne oljen plukke opp fra den gamle oljepumpe ved å fjerne bolten med en skiftenøkkel. Re-installere plukke opp på ny oljepumpe og strammer til bolten med en skiftenøkkel.
5

Bytt bunnpannen. Skrap den gamle pakningen ut av pannen med en pakning skrape. Når den er ren, påfør en perle av pakning sealer rundt kanten av pannen og sett den nye pakningen på plass. La pakningen til tack opp i noen minutter. Plasser bunnpannen mot bunnen av motorblokk og installere boltene for hånd, og fingrene til å stramme dem. Med alle boltene for hånd, stram dem med en pipenøkkel.
6

Tilsett olje. Hev bilen off av stands med jekken og fjerne stands. Senke bilen sakte og ta ut kontakten. Hell ny olje inn i motoren gjennom oljefylling plassering på toppen av motoren. Start motoren og se etter oljelekkasjer. Slå av motoren og lukket panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92639.html

Previous:
Next:

Hot Rods