Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Ytelse Engine Builder Tips og triks

Bygge en forestilling motoren er lik bygge en vanlig motor, men ikke det samme. En forestilling motor lider understreker vanligvis ikke forbindes med en vanlig motor. Noen særlige hensyn. Profesjonelle race motor utbyggere forstår dette, og fritt dele sine tips og teknikker med alle motoren utbyggere. Aluminum Block

I hjertet av hver motor er blokken. Dette er den viktigste komponenten som veivakselen, stemplene og hodene bolt til. Velkjente racerbil byggmester Smokey Yunich, skriver i "Circle Track Magazine," sier at han foretrekker en aluminium blokk over en støpejern blokk. Mr. Yunick videre uttalt at problemer med aluminium, slik som sprekker, kan overvinnes.
Veivaksel og Rods

Mr. Yunich foretrekker smidde veivaksler og koble stenger for sine motorer. Videre anbefaler han at en nybegynner ikke bruke titan stang, ettersom disse krever installasjon kompetanse utover det vanlige kunnskapsbase av en ny motor byggmester.
Olje og Sump

En tørr sump system er bedre enn en våt sump. I en tørr sumpsystem, er oljen i et eksternt reservoar, i stedet for i bunnpannen. En forestilling motor gjennomgår mye av G-force. G-force fører oljen skvulpe til den ene eller andre av en motor, forårsaker olje sult til side hvis en våt sump system brukes.
Hold Toleranser Loose
< p> Ingeniører angi toleranser for motorer. I dette tilfellet refererer toleranse til hvor mye av et gap eksisterer mellom bevegelige deler. For eksempel, har stempelet til å være omtrent 3/1000 av en tomme mindre enn sylinderboringen. Dette skyldes som motoren, når den ekspanderer aluminium stempelet. I en forestilling motor, temperaturer nå ytterpunktene av driftsområdet, og deler utvide mye. Av denne grunn anbefaler profesjonell race motor byggmester Darin Morgan at toleransen Avstanden skal være så bredt som mulig, og holdt på oversiden av området angitt av ingeniørene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92700.html

Previous:
Next:

Hot Rods