Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan lage en Vippe Front End for a Street Rod

Front tilt hoods er vanligvis bare sett på bilen viser. Hele fronten av bilen - fendere, grill, lykter og alt det andre - vippes forover slik at grillen er parallelt med bakken foran bilen og panseret på bilen peker rett opp. Dette utsetter motoren helt. Det er en veldig praktisk ordning for å arbeide på motoren og gjør ting som å bytte tennplugger mye enklere. Det er mest sett i hot rods og modifiserte biler. Det er definitivt ikke standard, og det finnes bare fordi noen endret bilen. Du trenger
standard bil verktøy
Sveising utstyr
Hånd filer og rasper
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe en modifikasjon kit og en ny hette - faktisk kalt en front kroppen som det inkluderer fendere. Hver bil er forskjellig og du kan få hengsler, struts og bolter som alle er riktig størrelse i en konvertering kit. Hele forsiden av kroppen må skiftes ut, og de fleste customizers benytte anledningen til å modifisere panseret. Modifikasjoner kan inneholde luft kuler, strømlinjeformede fendere og cutaways for store forgassere. I mange tilfeller den nye fronten kroppen er laget av glassfiber, fordi glassfiber ikke ruster.
2

Tøm radiator og andre væsker. Fjern hetten og fendere, sammen med hengsler og fjærer. Bolt "fisk munnen" barer og gummi stopper på plass. Bolt eller sveise hengslene på plass og sørge for at de beveger seg fritt. Ombyggingssett har de nærmere detaljer om hvor hver del går.
3

Fest ett stykke foran kroppen til hengslene og sørge for at den åpner og lukker seg fritt før du fester pressbolt og hydrauliske løftere. Du må kanskje sette lengre ledninger på frontlyktene hvis de er festet til den bevegelige foran kroppen. Hvis de er festet til rammer, er dette ikke nødvendig.
4

Fest sjokk, løftere eller hydraulikk som holder foran kroppen på plass og flytte den. Du bør ha en person på hver side av bilen første gang du bruker hydraulikken. Når du er sikker på at det vil fungere riktig, installerer hydraulisk pumpe inne i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92629.html

Previous:
Next:

Hot Rods