Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan Hot Rod en Small Block Mopar 318

Når folk flest tenker på hot rods og høy ytelse, tenker de på big block motorer spy ut høye nivåer av hestekrefter og dreiemoment. Men små blokk motorer tilbyr massevis av hot rod ytelse potensial også. Her er noen tips og triks til varmt rodding den beskjedne Mopar 318 small block motor. Du trenger
½-tommers og 5/8-inch stikkontakter og skralle
Komplett pakning sett
Momentnøkkel
Gear avtrekker verktøy
Cam avtrekker verktøy
flat skrutrekker
Aluminum dual-plane inntaksmanifold
Headers
Elektronisk tenning
650 CFM Carter-syle AFB Forgasser
Aluminum topplokk w/64 CC forbrenning kamre
Gear drivsammenstillingen
Custom bakken kamaksel
Vis flere instruksjoner
innsug og eksos
en

Installer en kamaksel med en profil som gir tilstrekkelig løft varighet (0,480 til 0,498) for både inntak og eksos. Noen heis utover .500 vil kreve en oppgradering av aksjen ventil fjærer, som OEM fjærer ikke har plass til så mye løft. Kamaksel bør også en lapp separasjon som er praktisk for street kjøring, men som gjør det mulig for effektiv innsug og eksos av luft og drivstoff. En lapp separasjon mellom 109 grader og 112 grader er egnet.
2

Roller rockere eller hydrauliske rockere gir en god balanse mellom ytelse og økonomi, men en ekte hot rod vanligvis fordeler fra solide løftere og vippearmer. Sørg for at løftere er tilstrekkelig tilpasset kamaksel profil.
3

Bytt aksjen støpejern inntak manifold med en dual-plane aluminium inntak. Den reduserte vekten, kombinert med økt flyt av både luft og drivstoff vil gi betydelig hestekrefter og dreiemoment til de små forbrenning kamre av 318.
4

Installer fulle headere som en erstatning for aksjen eksos manifolder. Effektiv utgang av avgasser er avgjørende for å oppnå optimal ytelse fra Mopar 318.
5

Installer aluminium oppsikt med kompakt brennkammer for å oppnå en høyere rate av forbrenning per omdreining av motoren. 64 CC brennkammer gir i gjennomsnitt et kompresjonsforhold på 09:01-11:01. For en liten blokk Mopar, som gir betydelig makt.
6

Fest en middels flyt AFB forgasser til inntak manifold for å sikre riktig flyt av luft og drivstoff. Mindre motorer som Mopar 318 ikke trenger høy-flow forgassere som dominerer ytelse ettermarkedet kataloger. For mye drivstoff gjør motoren choke, feiltenning og kjøre ineffektivt.
Ignition Og Timing
7

Installer en timing utstyr stasjonen som en erstatning for en timing chain system. Giret stasjonen gir en mer effektiv overføring av kraft mellom veivaksel og kamaksel.
8

Integrere et elektronisk tenningssystem som stabiliserer levering av gnist til hver sylinder. Dette stabilisering reduserer hyppigheten av feiltenning, og lar hver sylinder å fullt utvise og eksplodere luft og drivstoff i forbrenningskammeret.
9

Installer en optisk distributør som en høy ytelse oppgradere til OEM distributør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92719.html

Previous:
Next:

Hot Rods