Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Digatron DT-34 Gauge Instruksjoner

Å ha informasjon om et bilens ytelse er en viktig del av vellykket auto racing. DT-34, laget av Digatron, er en elektronisk enhet som er installert i et kjøretøy og brukes til å gi sjåføren informasjon om frekvensen av motorens rotasjon, også kalt RPM, så vel som runde timing og motortemperatur. Etter installasjon av en mekaniker, er enheten montert på dashbordet i nærheten av rattet, slik at motoren informasjon som kan leses under kjøring ved å trykke på en knapp. Instruksjoner
en

Trykk på "On"-knappen, deretter inn på "sette grenser"-modus ved å trykke og holde "Limits"-knappen i to sekunder.
2

Press og slipp "Max"-knappen for å øke noen funksjon grensen av det minste beløpet. Trykk og slipp "Mem"-knappen for å redusere mengden. Hold den enkelte tast nede etter å ha trykket for å øke eller minske med større beløp.
3

Trykk og slipp "Mode"-knappen når du er ferdig med å sette grensen på en funksjon for å flytte til neste, gjenta prosedyren for å sette en grense for hver funksjon. Konfigurere to separate parametere for turtelleren, først definere det maksimale turtallet begrense deretter trykke på "Mode" knappen for å sette kalibreringen nummer som er nødvendig for å vise riktig turtall.
4

Trykk på "Store" -knappen for å lagre innstillingene og gå ut av "sette grenser"-modus. Displayet vil blinke kort for å indikere at informasjonen har med hell blitt lagret.
5

Trykk på "Remote Store"-knappen når du bruker bilen for å ta opp operative utganger for hver funksjon, og trykk deretter på "Mem"-knappen å få tilgang til målingene. Trykk på "Max"-knappen under eller etter operasjonen for å få tilgang til den maksimale verdien av hver avlesning. Trykk på "Mem" og "Mode"-knappene samtidig for å slå av enheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92613.html

Previous:
Next:

Hot Rods